Sibiu: Un angajat de la Serviciul de Evidenţa Persoanelor, internat în spital, după infectarea cu noul coronavirus

Sibiu: Un angajat de la Serviciul de Evidenţa Persoanelor, internat în spital, după infectarea cu noul coronavirus

Un angajat de la Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al Municipiului Sibiu a fost internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, fiind infectat cu noul coronavirus, a anunţat marţi, purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Andreea Ştefan.

"În ceea ce priveşte situaţia de la Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al Municipiului Sibiu, precizăm faptul că a fost confirmată pozitiv în urma testării SARS CoV-2 o persoană angajată. Aceasta a fost internată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, fiind sub monitorizare şi tratament specific. S-a demarat o ancheta epidemiologică, în urma căreia persoanele cu care aceasta a intrat în contact, şapte la număr, au fost izolate la domiciliu şi testate. În urma testării toate cele şapte persoane cu care femeia a intrat în contact au primit rezultat negativ", a precizat Andreea Ştefan.

Potrivit sursei citate, Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al Municipiului Sibiu îşi desfăşoară activitatea normal.

"În ceea ce priveşte numărul de persoane confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, în judeţul Sibiu sunt 182 de persoane confirmate pozitiv. Până la data curentă au fost declarate vindecate şi externate 36 de persoane, iar 15 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv", se arată într-o informare de marţi a Prefecturii. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria