Sibiu: Un decedat şi patru răniţi, bilanţul accidentului de pe DN 7, de la Lazaret

Sibiu: Un decedat şi patru răniţi, bilanţul accidentului de pe DN 7, de la Lazaret

În ştirea cu titlul "Sibiu: Un decedat şi patru răniţi, bilanţul accidentului de pe DN 7, de la Lazaret", difuzată duminică, la 15,16, pe fluxurile Transilvania şi Justiţie şi interne şi www.agerpres.ro se modifică titlul, primul şi al doilea paragraf, în urma unei rectificări transmise de către ISU Sibiu:

Reluăm ştirea în forma corectă:

Nouă persoane au fost rănite, iar opt dintre acestea au fost transportate la spital cu diverse traumatisme, în urma accidentului petrecut duminică după-amiază pe DN 7, în Valea Oltului, în apropiere de localitatea Lazaret, la limita judeţelor Sibiu şi Vâlcea.

 


Sursa foto: IPJ Sibiu

Astfel, echipajele medicale SMURD din Sibiu au preluat cinci răniţi pe care i-au transportat la spital, două persoane au fost transportate la spital de către echipajele de ambulanţă venite din Vâlcea, o persoană rănită grav a fost preluată cu elicopterul SMURD, iar o a noua persoană a refuzat transportul la spital, având leziuni uşoare, conform datelor transmise de reprezentanţii ISU Sibiu şi ai ISU Vâlcea.

Traficul rutier a fost complet blocat duminică după-amiază pe DN 7, Valea Oltului, în zona localităţii Lazaret, în urma accidentului în care au fost implicate patru autoturisme.

 

Sursa foto: IPJ Sibiu


"Din primele cercetări rezultă că şoferul unui autoturism condus spre Vâlcea a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un turism condus din sens opus, pe care l-a proiectat în alt turism condus pe aceeaşi direcţie, după care a ricoşat în alt autoturism, condus tot spre Sibiu", a informat IPJ Sibiu. AGERPRES / (AS - editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu) 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis

2 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

3 Ăștia o iau razna / Numire suspectă în Guvern pe filiera interlopului lui Cîțu / Cum, mă, să pui în locul unui pro…

4 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri

5 „Am depresie și anxietate severă. Am fost violată de patru ori!”