Sighiartău: Numărătoarea paralelă a PNL arată că avem scorul politic de 34%. PSD are 30%, USR – 13%. Am luat decizia să nu facem alianțe cu PSD

Sighiartău: Numărătoarea paralelă a PNL arată că avem scorul politic de 34%. PSD are 30%, USR – 13%. Am luat decizia să nu facem alianțe cu PSD

Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, a declarat luni că numărătoarea paralelă făcută de partid arată următoarele rezultate parțiale privind votul politic:

PNL: scor de peste 34%,
PSD: În jur de 30%
USR: 13%

Sighiartău nu a menționat dacă se referă la scorul obținut de PNL la votul pentru consiliile județene sau pentru consiliile locale.

”Am luat decizia să nu existe nici un fel de alianțe cu PSD, vom adopta oficial decizia miercuri la Biroul Politic Național”, a mai spus Sighiartău.

El a anunțat că PNL va avea peste 1.300 de primari din cele peste 3.000 de localități din România.

Foto: Robert Sighiartău / Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...