„Sigur ești de pe această planetă?”

„Sigur ești de pe această planetă?”

Maja Aleksandra Strojek are 22 de ani și s-a născut în Chojnow, un mic orășel din sud-vestul Poloniei. Încă de la o vârstă fragedă a făcut valuri în lumea modelingului, iar în prezent face furori și rețelele de socializare, acolo unde internauți sunt fascinați de chipul ei angelic și silueta trasă prin inel.

Maja are peste jumătate de milion de urmăritori pe contul de Instagram. Poloneza își răsfață fanii cu imagini din vacanțe exotice, în care își arată trupul în toată splendoarea. Tânăra pozează provocator și pentru diverse branduri, iar urmăritorii ei o laudă zilnic pentru frumusețea cu care a fost înzestrată, dar și pentru faptul că promovează naturalețea.

„Sigur ești de pe acestă planetă?”, „Ești atât de frumoasă că meriți să fii pictată!”, „Ireală!”, „Sincer, cred că ești cea mai frumoasă femeie de pe Pământ”, „O femeie uimitoare! Ca un vis!”, „De unde ai apărut?”, „Fără cuvinte!”, „Cum poți arăta așa?”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Maja le primește zilnic.

Pentru lângă modeling și călătorii, Maja mai este pasionată și de fotografie. Tânăra a povestit într-un interviu că orașul său natal, Chojnów, nu i-a oferit prea multe oportunități de dezvoltare așa că a făcut naveta pentru a studia la o școală dintr-un oraș vecin.

Fotografii: Instagram @MajaStrojek


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”