Silvia Soler-Espinosa, posibila adversară a Simonei Halep în turul doi la Indian Wells (WTA)

Silvia Soler-Espinosa, posibila adversară a Simonei Halep în turul doi la Indian Wells (WTA)

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, a treia favorită a turneului WTA de la Indian Wells, este calificată direct în runda a doua a competiției californiene, fază în care ar putea-o întâlni pe Silvia Soler-Espinosa (Spania).

Soler, care va juca în primul tur cu o adversară venită din calificări, a fost învinsă de Halep cu 6-2, 6-1, luna trecută, la Galați, în meciul de Fed Cup dintre România și Spania (3-2). Iberica (27 ani) ocupă locul 64 în lume.

La ediția de anul trecut a turneului, Halep s-a oprit în semifinale, fiind învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, în două seturi, cu 6-3, 6-4.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...