Silviu Hotăran și Ovidiu Artopolescu, foști directori Microsoft, puși sub învinuire de procurorii DNA (surse)

Silviu Hotăran și Ovidiu Artopolescu, foști directori Microsoft, puși sub învinuire de procurorii DNA (surse)

Silviu Hotăran, fost director în cadrul companiei Microsoft, a fost pus sub învinuire de procurorii DNA, el fiind acuzat de fapte de corupție, au declarat luni pentru AGERPRES surse judiciare.

 Potrivit surselor citate, în același dosar este pus sub învinuire și Ovidiu Artopolescu, fost general manager la Microsoft.

Cei doi s-au prezentat luni la sediul Direcției Naționale Anticorupție, fiind chemați în dosarul Microsoft 2. Ovidiu Artopolescu a venit însoțit de avocat.

La ieșirea din sediul DNA, Hotăran a susținut că toată viața a trăit și a promovat valori bazate pe etică și moralitate.

"Nu am dat șpagă, nu am luat șpagă niciodată, nu am conturi", a declarat Hotăran.

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, declara, la începutul lunii octombrie, că dosarul Microsoft 2, în care sunt implicați mai mulți foști miniștri, este în lucru.

"S-au făcut peste 60 de percheziții domiciliare, s-au finalizat peste 120 de percheziții informatice asupra unor medii de stocare, în principal calculatoare și alte unități IT. Au fost audiate zeci de persoane, s-au ridicat documente de la instituțiile care au deținut astfel de documente și care interesează cauza", arăta șefa DNA.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”