Simona Halep a câștigat detașat ancheta pentru cea mai frumoasă lovitură de la Turneul Campioanelor

Simona Halep a câștigat detașat ancheta pentru cea mai frumoasă lovitură de la Turneul Campioanelor

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 4 mondial, a câștigat detașat ancheta realizată pe site-ul WTA pentru cea mai frumoasă lovitură de la Turneul Campioanelor.

Halep a adunat nu mai puțin de 60% din voturile internauților pe site-ul circuitului profesionist feminin pentru o lovitură realizată în meciul cu Dominika Cibulkova, cea care a câștigat ulterior turneul de la Singapore.

Românca fusese propusă cu o lovitură de senzație reușită în ultimul său meci din Grupa Roșie, cu Dominika Cibulkova, la primul punct din tiebreak, după 6-3 pentru Cibulkova în primul set. Jucătoarea slovacă s-a impus cu 6-3, 7-6 (5) și s-a calificat în semifinale.

Pe locul doi în anchetă s-a clasat rusoaica Svetlana Kuznețova (10%), podiumul fiind completat de Dominika Cibulkova (7%).

Româncele au ieșit învingătoare de trei ori în această anchetă în 2016, Simona Halep în mai și iulie, iar Monica Niculescu în aprilie. Celelalte laureate sunt Caroline Wozniacki (ianuarie), Agnieszka Radwanska (februarie, martie, iunie și august) și Kirsten Flipkens (septembrie).

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...