Simona Halep, antrenamente dure cu o lună înainte de US Open! Reacția genială a lui Darren Cahill VIDEO

Simona Halep, antrenamente dure cu o lună înainte de US Open! Reacția genială a lui Darren Cahill VIDEO

Cu exact o lună înainte de startul turneului de la US Open (28 august - 10 septembrie), Simona Halep trage din greu atât pe terenul de tenis, cât și în sala de forță. Sportiva română este pe lista de înscrieri la ultimul Grand Slam al anului și poate participa dacă primește un verdict pozitiv de la ITIA până la tragerea la sorți.

Simona Halep a postat un filmuleț în care execută o gamă variată de exerciții, pentru a-și menține la cote maxime forța înainte de US Open. Ea a adăugat și un mic comentariu, ”Fă ceea ce iubești”.

Imediat, antrenorul Darren Cahill, care a declarat în nenumărate rânduri că susține până în pânzele albe nevinovăția fostei sale eleve , a avut o reacție genială. Australianul i-a răspuns „Iubește ceea ce faci”, completând zicala „Fă ceea ce iubești și iubește ceea ce faci”.

Simona Halep trage tare pentru a fi în formă la ultimul Grand Slam al anului. Foto EPA EFE

Cei doi au scris istorie împreună în circuitul WTA și, chiar dacă au apucat pe drumuri separate - Darren Cahill îl pregătește acum pe italianul Sinner -, au în continuare o relație apropiată.

Jucătoarea noastră este singura rămasă în categoria „ suspendărilor provizorii ”, se arată într-un articol publicat de Karen Moorhouse, șefa Agenției Internaționale pentru Integritate în Tenis. Toate celelalte au fost deja rezolvate și deciziile au fost comunicate sportivilor aflați în aceeași situație. Simona Halep a fost audiată de tribunalul Sport Resolutions din Londra și așteaptă decizia acestuia, care va fi comunicată prin intermediul ITIA.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?