Simona Halep are job-ul asigurat după retragerea din tenis. Loc de muncă inedit pentru fostul număr 1 mondial

Simona Halep are job-ul asigurat după retragerea din tenis. Loc de muncă inedit pentru fostul număr 1 mondial

Simona Halep (31 de ani) trece printr-o perioadă grea după ce a fost depitată pozitiv cu Roxadustat în luna august a anului trecut, la US Open. Dacă va pierde procesul și va fi nevoită să se retragă temporar sau chiar definitiv din tenis, fostul număr 1 mondial are job-ul asigurat.

Simona Halep nu a mai jucat un meci oficial din august 2022. Foto EPA EFE

Halep s-ar putea reprofila în cazul unei decizii nefavorabile în procesul de dopaj, ținând cont că sportiva are deja o ofertă pe masă. Simona este cadru didactic asociat, iar reprezentanții Universității Ovidius din Constanța o așteaptă pe jucătoarea de tenis să profeseze.

Reprezentanții instituției i-au propus Simonei Halep să se întoarcă, după retragerea din tenis , la Facultatea de Sport pe care a absolvit-o, dar nu în calitate de studentă, ci de cadru didactic, scrie ProSport. Tenismena a primit în trecut și titlul de ambasador al reputatei instituții de învățământ, devenind cadru didactic asociat.

O așteaptă cu brațele deschise

Titlul de ambasador se acordă, în urma unei nominalizări, unor personalități remarcabile care au ajutat la promovarea imaginii instituției de învățământ și care au obținut rezultate remarcabile într-un domeniu de activitate, fie științific, cultural sau sportiv.

Sunteţi o personalitate în sport şi sunt foarte emoţionat. Aţi fost o studentă de valoare a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport. Vă aşteptăm şi pe post de cadru didactic”, i-a transmis Simonei fostul rector interimar, Ion Bordeianu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...