Simona Halep, cu burtica la vedere! Cum arată sportiva acum, deși nu a mai jucat de luni bune FOTO

Simona Halep, cu burtica la vedere! Cum arată sportiva acum, deși nu a mai jucat de luni bune FOTO

Deși a fost suspendată, fiind acuzată de dopaj, Simona Halep (31 de ani), se menține în formă maximă. După o perioadă în care stat ”la cutie”, românca a devenit mai activă pe rețelele sociale, unde afișează o atitudine pozitivă și optimistă.

Acum, Simona le-a arătat fanilor că se pregătește să revină pe teren postând pe Instagram, o fotografie de la antrenament, cu abdomenul la vedere. Românca este în formă, deși nu a mai jucat tenis de luni bune. Mai exact de la finalul lunii august a anului trecut, când era eliminată în primul tur la Australian Open.

Au urmat apoi divorțul de Toni Iuruc, operația la nas, testul antidoping picat, suspendarea din circuitul profesionit și lupta pentru a demonstra că substanța interzisă - Roxadustat - a ajuns acidental și neintenționat în corpul sportivei.

Simona Halep și-a afișat abdomentul lucrat. Foto Instagram

Simona Halep și-a afișat abdomentul lucrat. Foto Instagram

După ce a ratat turneul de la Australian Open , Simona Halep nu a fost acceptată pe tabloul principal nici la Doha, competiție din seria WTA 500 cucerită de româncă în anul 2014, scrie ProSport.

Simona Halep (31 de ani, 12 WTA) îmbină utilul cu plăcutul într-o vacanță exotică, la Dubai, de unde a postat fotografii atât de pe terenul de tenis, dar și de la plajă.

Ea să află în Emirate alături de echipa sa, Fabien Cosmao (de la Academia Mouratoglou), Vasile Antonescu - sparring partner, și Mihai Pal (de la clinica Kineticsport & Medicine). Prezența lui Cosmao arată faptul că relația profesională a Simonei cu Patrick Mouratoglu continuă, în ciuda faptului că ea a fost depistată pozitiv în perioada în care era antrenată de tehnicianul francez.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990