Simona Halep, dezamăgită de eliminarea de la Dubai, dar mulțumită de forma fizică

Simona Halep, dezamăgită de eliminarea de la Dubai, dar mulțumită de forma fizică

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul trei mondial, s-a arătat dezamăgită de faptul că a părăsit turneul WTA de la Dubai în optimile de finală, dar în același timp este mulțumită de forma sa fizică. * Simona Halep, învinsă de Ana Ivanovic, în optimile turneului WTA de la Dubai

''A fost un meci strâns. Am avut minge de set, dar nu am putut încheia și am pierdut din încredere, iar apoi totul s-a terminat. Cred că am jucat bine, am fost destul de agresivă, dar ea (Ana Ivanovic, n. red.) a jucat foarte bine, a revenit'', a declarat Halep, citată de site-ul oficial al competiției. Românca, principala favorită a turneului, pe care l-a câștigat anul trecut, a apreciat că a servit și returnat ''OK'' în meciul cu Ivanovic.

''Sunt dezamăgită că am pierdut, dar sunt bine. Mă simt bine din punct de vedere fizic. Nu am nicio durere. E bine, pentru că cel mai important lucru este să fiu sănătoasă'', a completat Halep.

Simona Halep s-a referit și la vreme instabilă, care a perturbat buna desfășurare a partidei, amânată circa două ore din cauza ploii și întreruptă după trei ghemuri pentru uscare unei porțiuni de teren: ''E dificil, dar e pentru toată lumea la fel. Nu spun că am pierdut din cauza asta, dar acestea sunt condițiile și trebuie să le acceptăm''.

''A fost o mare plăcere pentru mine să văd un meci magnific, cum a fost cel dintre Ana Ivanovic și Simona Halep'', a afirmat Colm McLoughlin, vicepreședintele turneului din Dubai.

''Amândouă au jucat un tenis de înalt nivel și o felicit pe Ana pentru al cincilea său sfert de finală la Dubai. Pe lângă Halep și Muguruza, nici alți capi de serie nu au putut merge mai departe săptămâna aceasta, arătând cât de disputat este fiecare meci la acest turneu'', a mai spus oficialul.

Jucătoarea română Simona Halep, principala favorită, a fost învinsă de sârboaica Ana Ivanovic, cu 7-6 (2), 6-2, miercuri, în optimile de finală ale turneului WTA de la Dubai, dotat cu premii totale de 1.734.900 dolari.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”