Simona Halep, exemplu pentru copii: Faceți ca ea! Românca dă lecții de tenis pentru sponsorul american

Simona Halep, exemplu pentru copii: Faceți ca ea! Românca dă lecții de tenis pentru sponsorul american

Simona Halep nu mai joacă tenis de 8 luni și se află în stare de suspendare după ce a fost găsită dopată la US Open 2022. Chiar dacă e implicată într-un scandal, niciun sponsor nu a părăsit-o pe româncă. Ba mai mult, aceștia își fac reclamă folosindu-se de imaginea sportivei noastre.

Cel mai recent exemplu este TopCourt, unul dintre sponsorii americani ai Simonei Halep, alături de Nike și Wilson, care i-a îndemnat pe pasionații de tenis să ia lecții de la fostul număr 1 mondial.

TopCourt oferă antrenamente online, exerciții, story-uri și multe altele pentru jucătorii de tenis aflați la început de drum. La câteva zile de la interviul exploziv acordat de Simona Halep, sponsorul ei a anunțat noi cursuri oferite de Simona.

Simona Halep e antrenoare online, pe Twitter. Foto TopCourt

„Concentrați-vă pe elementele fundamentale! Simona Halep îți va regla forehand-ul! Distribuiți și dați like acestor pași care vă văr revigora forma”, au scris americanii în descrierea fotografiilor cu Halep, realizate special pentru această sesiune de antrenamente online.

Simona Halep este de doi ani parteneră în cadrul proiectului TopCourt: „Este oficial! O să te antrenez pe TopCourt! Filmez în California în curând și vă voi implica și pe voi în filmări. Pentru a nu rata această șansă, urmăriți TopCourt și redistribuiți acest tweet! Sper să ne vedem acolo!”, anunța Simo în 2021.

Simona Halep nu a mai jucat în circuitul WTA din august 2022. Foto EPA EFE

Simona Halep nu a mai jucat în circuitul WTA din august 2022. Foto EPA EFE

Cazul Simonei este cel puțin curios , având în vedere că alte jucătoare de tenis care au trecut prin aceleași probleme au fost părăsite de sponsori. Cel mai bun exemplu este Maria Sharapova, care după ce a fost prinsă dopată cu meldonium, în 2016, și-a pierdut susținătorii financiari, precum Tag Heuer, Porsche și Nike.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro