Simona Halep, fără griji, într-o vacanță exotică: Unde s-a dus în plin scandal de dopaj

Simona Halep, fără griji, într-o vacanță exotică: Unde s-a dus în plin scandal de dopaj

Când toată crema tenisului se pregătește de primul Grand Slam al anului, Australian Open 2023 (16-29 ianuarie), Simona Halep (31 de ani, 12 WTA) e într-o vacanță forțată. Și nici în următoarele săptămâni nu va ieși din această situație, după cum Adevărul a explicat aici.

Simona Halep așteaptă primul verdict în cazul ei de dopaj. FOTO: Arhiva Adevărul

Surprinzător, „Simo“ traversează cu zâmbetul pe buze această perioadă dificilă. După ce a fost acasă, la Constanța, de Revelion, ea s-a dus acum într-o vacanță exotică, în Oman. De unde a postat, astăzi, prima fotografie pe contul ei de Instagram. În ultima perioadă, Halep a ținut-o din vacanță în vacanță, punând fotografii pe rețelele de socializare și dintr-o călătorie în Londra.

Simona Halep a jucat ultimul meci în circuitul WTA pe data de 29 august 2022, atunci când a fost învinsă, în turul I de la US Open, după un meci dramatic, cu ucraineanca Daria Snigur: 2-6, 6-0, 4-6.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?