Simona Halep, fotografie în oglindă. „Ești Barbie de România”, i-au transmis fanii

Simona Halep, fotografie în oglindă. „Ești Barbie de România”, i-au transmis fanii

Simona Halep, care e suspendată după ce a fost depistată dopată, a postat azi o poză pe constul de Instagram. Jucătoarea apare zâmbitoare, chiar dacă în plan sportiv lucrurile nu merg prea bine.

Simona Halep așteaptă încă să fie audiată. Foto EPA EFE

Simona, care nu a mai jucat tenis oficial de la finalul lunii august a anului 2022, și-a schimbat look-ul, fapt care i-a făcut pe fanii săi să o numească „Barbie de România”. Ea a postat o fotografie realizată acasă, în oglindă, într-o ținută simplă, poză pe care a distribuit-o pe contul său de Instagram, unde fanii s-au înghesuit să o laude.

Asta în condițiile în care audierea ei în cazul de dopaj nu a avut loc încă, fiind amânată pentru a treia oară, în urma contestațiilor depuse de Agenția de Integritate a Tenisului. Dacă până la finalul lui august ea nu primește o decizie sau suspendarea îi va fi extinsă, sportiva din Constanța va ieși din clasamentul mondial feminin.

Simona Halep, poză pentru fanii care îi sunt alături. Foto Instagram

Simona Halep, poză pentru fanii care îi sunt alături. Foto Instagram

La revenire, Simona va avea nevoie de wildcard-uri pentru a participa la turnee, lucru cu care nu era de acord atunci când Maria Sharapova trecea prin aceeași situație. Ea susținea, la acea vreme, că jucătorii de tenis care sunt prinși că au consumat substanțe interzise nu ar trebui să primească invitații la turneele importante.

„Pentru copii, pentru tinerii sportivi nu este ok să ajuţi cu wild-card o jucătoare care a fost suspendată pentru dopaj. Nu este vorba doar de Maria Sharapova aici, ci de toţi jucătorii care sunt găsiţi dopaţi”, a declarat, la vremea respectivă, Simona Halep.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?