Simona Halep își încropește o nouă echipă la revenirea în circuit

Simona Halep își încropește o nouă echipă la revenirea în circuit

Simona Halep va reveni cât de curând în circuitul WTA, iar acest lucru o determină și să-și aleagă o nouă echipă, mai ales că ea a renunțat definitiv la serviciile lui Patrick Mouratoglou.

În noua echipă a Simonei Halep, fratele ei Nicolae va avea un rol important, urmând a fi managerul ei.

Conform prosport.ro , cel puțin în primă fază, Halep va apela la un antrenor român, dar în echipa ei sunt deja două nume fixe.

Ținând cont că a stat 17 luni departe de teren, Simona Halep trebuie să își recapete forța de altădată, iar pentru asta a apelat la fostul preparator fizic al Mariei Sharapova! Japonezul Yutaka Nakamura, care a colaborat mult timp cu „Masha”, dar a avut un rol crucial și în cariera lui Naomi Osaka, lucrează deja de câteva luni bune cu „Simo”.

Al doilea nume din noul staff al Simonei Halep este Sabin Topală, angajat al clinicii de recuperare sportivă Kinetic Sport & Medicine. Acesta ocupă funcția de team leader al departamentului de fizioterapie și i-a fost alături lui Halep pe toată perioada petrecută la Dubai, în așteptarea verdictului de la TAS.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB