Simona Halep, la US Open. Prima imagine de la antrenamentul din New York

Simona Halep, la US Open. Prima imagine de la antrenamentul din New York

Simona Halep se află deja la New York, pentru a se antrena pentru turneul US Open, ultimul Grand Slam al anului, care începe pe 29 august.

Simina Halep s-a retras de la Cicinnati Foto Getty Images (arhivă)

Antrenorul româncei, Patrick Mouratoglu, a publicat pe Instagram o primă imagine în care apare alături de Simona Halep pe arena centrală Arthur Ashe. Pentru Halep, care s-a retras de la turneul de la Cincinnati din cauza unei probleme de sănătate, urmează o săptămână de recuperare și antrenament.

simona halep jpg

Simona Halep și Patrick Mouratoglu se pregtesc de US Open | Foto Instagram

Înaintea turneului de la Cincinnati, Simona se afla pe locul 6, dar va coborî o poziție în ierarhie, după ultimele rezultate, potrivit DigiSport.ro. Halep va ajunge pe locul 7, după ce a fost depășită de Aryna Sabalenka, calificată în penultimul act al competiției de peste Ocean.

Conform sursei citate, Halep este cotată cu a doua șansă de câștig la US Open, care are loc între 29 august și 11 septembrie, iar premiile sunt în valoare de peste 60 de milioane de dolari. Prima șansă la feminin îi revine, potrivit specialiștilor, polonezei Iga Swiatek, liderul mondial WTA.

Campionii US Open 2022 la simplu masculin şi simplu feminin vor primi câte 2,6 milioane de dolari.

Echipele campioane la dublu masculin şi feminin vor fi premiate cu câte 688.000 de dolari.

Participarea pe tabloul principal de la US Open va fi recompensată cu 80.000 de dolari în proba de simplu, iar calificarea în turul secund asigură 121.000 de dolari.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina