Simona Halep mulțumește pentru încurajări și critici, după eliminarea de la Wimbledon

Simona Halep mulțumește pentru încurajări și critici, după eliminarea de la Wimbledon

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a mulțumit, marți, printr-o postare într-o rețea de socializare, tuturor celor care încurajat-o, dar și pentru criticile formulate în ultima perioadă de timp. ''Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați scris și m-ați încurajat în ultima perioadă'', a scris Simona Halep, pe contul său de Facebook.

În continuare, ea precizează: ''Vreau să vă mulțumesc și pentru critici, pentru că, în definitiv, orice critică poate fi constructivă dacă reușim să o primim așa cum trebuie''.

Reamintim că Simona Halep, a treia favorită, a fost învinsă surprinzător de Jana Cepelova (Slovacia), cu 5-7, 6-4, 6-3, în urmă cu o săptămână, în runda inaugurală a turneului pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al anului.

Românca Simona Halep este în continuare pe locul al treilea în clasamentul celor mai bune jucătoare profesioniste de tenis din lume (WTA). AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...