Simona Halep, relaxată înainte de verdictul în cazul de dopaj. Apariție strălucitoare a sportivei FOTO

Simona Halep, relaxată înainte de verdictul în cazul de dopaj. Apariție strălucitoare a sportivei FOTO

Simona Halep s-a arătat relaxată înainte să afle verdictul în cazul de dopaj care o ține departe de tenis deja de 10 luni. Sportiva a participat la un eveniment privat, de la care a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii.

Simona Halep, zâmbitoare la eveniment. Foto Instagram

Simona a purtat o ținută elegantă, în stil Barbie - o rochie lungă, în culoarea fucsia - și a zâmbit larg în poze, dând impresia că nu e apăsată de cazul de dopaj în care este implicată. Halep a fost audiată în finalul lunii iunie în fața tribunalului Sports Resolutions, însă nu a primit încă niciun verdict anunțat oficial.

Deocamdată sunt doar speculații, potrivit cărora ar fi fost anunțată în secret despre decizie, totul pornind de la faptul că Simona Halep a fost acceptată pe lista preliminară a turneului de la US Open, asta deși luni nu figura în document.

Simona, mândră de ținuta sa. Foto Instagram

Simona, mândră de ținuta sa. Foto Instagram

Potrivit freelancerul Daniel Radu, în regulamentul ITIA se scrie că acest lucru ar fi fost posibil doar dacă sportiva ar fi primit un aviz favorabil, în sensul în care suspendarea provizorie a fost ridicată sau Simona a primit o suspendare mai mică de un an.

Potrivit regulamentului WTA, ”în conformitate cu Regulile de Integritate, o jucătoare care execută o perioadă de ineligibilitate sau suspendare provizorie în temeiul TADP sau TACP, după caz, nu este eligibilă să participe la un turneu sau să fie înscrisă automat într-un turneu WTA 1000 Mandatory sau de Grand Slam care va avea loc în perioada ei de ineligibilitate sau suspendare provizorie.

Simona Halep a ales o rochie lungă, de culoare fucsia. Foto Instagram

Simona Halep a ales o rochie lungă, de culoare fucsia. Foto Instagram

Dacă o jucătoare contestă suspendarea ei provizorie în temeiul TADP sau TACP, după caz, ea poate rămâne pe listele de înscriere pentru orice turneu WTA la care a participat înainte de data intrării în vigoare a suspendării provizorii până la termenul limită de înscriere pentru calificările acestor turnee WTA, moment în care jucătoarea va fi retrasă automat din turneul sau turneele WTA respective, dacă este încă ineligibilă”.

După aceste speculații, ITIA a venit cu un răspuns, oferit pentru Antena 3, potrivit căruia nu a fost luată nicio decizie în privința româncei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat