Simona Halep, relaxată la mall. Pe cine a vizitat tenismena FOTO

Simona Halep, relaxată la mall. Pe cine a vizitat tenismena FOTO

Simona Halep are 20 de zile să conteste sau să recunoască acuzația de dopaj, însă a lăsat totul în grija avocaților și reprezentanților ei. Sportiva a apărut relaxată la mall, în compania unei prietene, Diana, soția patronului rapidist Dan Șucu.

Simona Halep pare că a trecut cu bine peste șocul acuzației de dopaj. Foto EPA EFE

Suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv cu o substanță interzisă, Simona Halep (31 de ani, locul 10 WTA) a vizitat-o pe Diana Șucu, cu ocazia zilei de naștere a acesteia. Dubla campioană de Grand Slam a vizitat-o miercuri pe aceasta la în magazinul ei din mall-ul Băneasa Shopping City.

Diana Șucu a primit cu bucurie vizita campioanei din tenis, alături de care s-a fotografiat. Imaginea a fost publicată pe Instagram, alături de următorul mesaj: ”Ce surpriză plăcută, astăzi a fost la noi în magazin Simona Halep! Ce cadou minunat... de ziua mea! O iubesc și o admir!”.

Diana Șucu a primit vizita Simonei Halep chiar de ziua sa. Foto Instagram

Diana Șucu a primit vizita Simonei Halep chiar de ziua sa. Foto Instagram

Simona Halep are 20 de zile pentru a răspunde acuzației de dopaj

Procesul în care e implicată Simona Halep după ce a picat testul antidoping de la US Open îșî urmează cursul. Conform TVR, Paul Ciucur și Dan Mihai, doi români care fac parte din echipa Sport Resolutions, agenția care se va ocupa de audierea tenismenei - un for independent de soluționare a litigiilor din sport - au anunțat că Simona a fost acuzată oficial de dopaj.

Potrivit celor doi, Halep are 20 de zile în care să conteste sau să recunoască acuzația. Dacă românca va contesta verdictul de dopaj, audierile de la apel nu vor fi făcute publice.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”