Simona Halep revine de la 2-5 în decisiv și se califică dramatic în turul 3 la Australian Open

Simona Halep revine de la 2-5 în decisiv și se califică dramatic în turul 3 la Australian Open

Simona Halep (29 de ani, locul 2 în clasamentul WTA) a învins-o astăzi pe Ajla Tomljanovic (Australia, 27 de ani, locul 72 WTA), în turul secund al turneului de la Australian Open 2021 și s-a calificat în turul 3.

Scorul a fost Simona Halep – Ajla Tomljanovic 4-6, 6-4, 7-5, la capătul unui meci extrem de intens, de 2 ore și jumătate, cu o revenire fantastică a Simonei în setul 3.

Simona Halep a avut 5 game-uri câștigate consecutiv în ultimul set, când a revenit de la 2-5 și a închis meciul cu 7-5.

De știut:
  • În turul trei, Simona o va întâlni pe Veronika Kudermetova (Rusia, 36 WTA, favorită 32). Cele două nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul WTA.
  • În urma acestui succes, Halep conduce cu 4-0 în meciurile cu Ajla Tomljanovic.
  • Pentru calificarea în turul al treilea, Simona Halep va primi $165.228 și 130 de puncte în ierarhia WTA de simplu.
  • La ediția din 2020, Halep a ajuns până în semifinale: a fost învinsă de Garbine Muguruza 7-6 (8), 7-5.
  • Cea mai buna performanță a Simonei la Melbourne a fost disputarea finalei din 2018: a cedat în trei seturi, scor 7-6 (2), 3-6, 6-4, partida jucată împotriva sportivei Caroline Wozniacki.
Simona Halep, la finalul partidei:

Ajla Tomljanovic a ajutat-o pe Simona să intre cu adevărat în turneu, sportiva care reprezintă Australia oferind o replică excelentă. Ajla a fost aproape de a produce marea surpriză: a condus cu 5-2 în decisiv. A fost însă momentul care a trezit "focul": Halep nu a mai cedat vreun game și a triumfat după adevărat roller-coaster de două ore și 34 de minute (4-6, 6-4 7-5).

Desfășurarea LiveText a partidei dintre Simona Halep și Ajla Tomljanovic:

7:5 Pasiva Simona: prima minge de meci este anulata meritat de Ajla (40-15). Simona castiga un duel de la fileu si castiga un meci care parea compromis la 5-2 in decisiv pentru Tomljanovic.
Usor rigida, Ajla trimite in aut cu reverul, arma sa cea mai importanta (15-0). As al Simonei la teu, 30-0! Halep ajunge la o scurta si o obliga pe Tomljanovic sa greseasca: 40-0, sunt trei mingi de meci.
6:5 A patra sansa de break: Halep a dominat schimbul, a pus presiune, poate acum? DAAA, Halep trimite cu adancime, mingea o incomodeaza pe Ajla, iar breakul este al Simonei. De la 2-5, este 6-5 in favoarea jucatoarei noastre!
FANTASTIC se apara Simona! Exasperata, Ajla rateaza un voleu drive: inca o minge de break. Tomljanovic joaca foarte bine un punct colosal: forehandul gaseste coltul terenului: egalitate.
Dreapta inversa fantastia a Simonei: inca o sansa de break. Halep nu simte momentul, desi era pe val: incearca un contre-pied, dar mingea nu gaseste terenul - egalitate.
Extraordinar a jucat Simona acest raliu! Reverul face diferenta (15-30). As la exterior al Ajlei, publicul este in delir (30-30). Tomljanovic forteaza linia, iar dreapta inversa de duce in aut: minge de break pentru Simona (30-40). Din pacate, un punct imens este al Ajlei: a trecut fantastic din defensiva in ofensiva: egalitate. Ce meci avem pe Margaret Court Arena!
5:5 Prea scurt returneaza Simona, iar Ajla face diferenta cu o dreapta puternica (15-15). Dubla greseala: 15-30. Ce moment! Backhand teribil al Simonei: 30-30. Serviciu foarte bun la teu: 40-30, minge de 5-5. Da, serviciu la exterior, iar Halep duce cursa de urmarire la bun sfarsit: este 5-5.
4:5 Ajla ataca pe mediana, mingea se duce in aut (0-15). Dubla greseala (0-30). Serveste fantastic la exterior Tomljanovic (15-30). Da, atac perfect al Simonei: forehandul aduce doua mingi de break (15-40). Vine breakul: Halep a fost la conducerea schimbului si s-a impus meritat: 4-5, iar acum revenirea mai are nevoie de un singur game pentru a fi completa...
3:5 Putin in aut mingea Simonei: 0-15. Primul serviciu nu o ajuta. Backhand minunat al Simonei: 15-15. Cata presiune. Dubla greseala: 15-30, i-a tremurat mana Simonei...Strange pumnul Halep si castiga punctul: 30-30. Da, incredibil lupta Simona si castiga un raliu incarcat cu atata dramatism (40-30). Halep supravietuieste unui game teribil: 3-5
2:5 Atacul Simonei isi atinge tinta: 0-15. Inca o scurta fantastica: cat de mult a ajutat-o aceasta executie astazi pe Ajla...Apoi serviciul (30-15). Mult in aut forehandul Simonei, este 40-15, sunt doua mingi de 5-2...Prima sansa se evapora: Halep a dominat schimbul (40-30). Si a doua, egalitate (40-40). Poate fi un moment extrem de important...Ajla trimite perfect: scurta a la Novak Djokovic. Din pacate, Simona nu mai poate ajunge la o minge pe coltul de backhad, iar Ajla conduce cu 5-2 in decisiv. Este la un singur game distanta de calificarea in turul al treilea...
2:4 Scurta minunata trimisa de Ajla (0-15). Game greu pentru Simona (0-30). Sunt trei mingi de break: reverul face diferenta, iar Halep ajunge tarziu. In plus, primul serviciu nu a ajutat-o deloc pe Halep...Vine breakul la zero, moment foarte greu pentru Simona.
Orice se poate intampla
Se joaca la limita, efortul fizic si mental este dus la extrem. Orice se poate intampla in aceste momente. Simona are de partea ei experienta, iar Ajla stie ca nu are ce pierde. In plus, publicul o ajuta pe Tomljanovic, ii da energii nebanuite...
2:3 De pe parte de forehand vine eroare, se simte ceva incordare in loja Ajlei (15-30). Revine insa Tomljanovic gratie unui as (30-30). Nu a trecut insa pericolul. Inca un as: 40-30, executie la exterior. Un punct spectaculos este trecut in dreptul Ajlei, ea trece din nou in avantaj pe tabela in decisiv: 3-2
Ce pacat! Simona a avut punctul in mana, a dominat, dar a trimis o dreapta inside-in in plasa (15-0). Halep face multe schimbari de directie, iar acest lucru nu ii pica prea bine adversarei: Ajla pierde punctul (15-15).
2:2 As al Simonei, cat de bine a venit aceasta executie! Este 2-2, Halep revine dupa ce a fost condusa cu 2-0 in debutul decisivului...
Simona serveste bine (pe corpul adversarei) si castiga primele doua puncte (30-0). Revine insa Ajla cu ajutorul unui retur fantastic (30-15). Tomljanovic surprinde iar cu scurta si castiga punctul spre deliciul tribunelor (30-30). Ce punct intens castiga Simona: 40-30. Se joaca la limita...
1:2 Dubla greseala, iar Simona nu o lasa pe Ajla sa se distanteze la 3-0. A fost un game in care Halep a fost puternica de pe baseline.
Simona o tine pe adversara pe mediana, iar Ajla trimite in aut (0-15). Tomljanovic forteaza cu reverul (arma sa cea mai buna), dar nu cadreaza executia (0-30). Sunt trei mingi de rebreak: Ajla a fost plimbata suficient cat ca comita o eroare (0-40). Din pacate, passingul Simonei se duce cativa centimetri in aut: 15-40.
0:2 Prima minge este anulata: Tomljanovic nu si-a gasit pasii si a trimis mult in aut (15-40). Simona trimite putin in aut, iar Ajla conduce acum cu 2-0 in decisiv. Urmeaza un game foarte important...
Simona isi pierde rabdarea si forteaza un forehand in lungul liniei: mingea se duce afara. Apoi, Ajla gaseste linia: 0-30. Se anunta un game dificil pentru Halep. Un raliu de pe mediana ii revine Ajlei: sunt trei sanse de break (0-40).
0:1 Cu toate ca lupta fantastic, Simona cedeaza primul game: se joaca spectaculos, Ajla ii rupe ritmul sportivei noastre cu ajutorul scurtelor...
Ajla serveste si in debutul decisivului. Lupta este tot mai intensa, zgomotul scos de cele doua jucatoare este tot mai puternic.
6:4 Unul dintre cele mai spectaculoase puncte ii revine Simonei, de langa fileu (15-0). Urmeaza un as, 30-0. Sunt trei mingi de set, Ajla a fost fortata sa greseasca. Halep castiga gameul la zero, iar Darren Cahill se ridica in picioare si o aplauda pe eleva sa.
5:4 Simona nu renunta la lupta, castiga un raliu intens, iar acum este 40-30 (de la 40-0). Din pacate, Halep rateaza o dreapta, iar Ajla isi castiga serviciul. Este 5-4 si va urma un game foarte important...
Tomljanovic nu simte presiunea: serveste foarte bine, precis (30-0). Intrata in teren, Ajla loveste mingea din urcare, iar backhandul in cross nu o dezamageste (40-0). Dintr-o pozitie incomoda, Simona inventeaza un rever blocat in lungul liniei: ce executie!
5:3 Serviciu inspirat, 40-15 pentru Halep. Da, Simona impune ritmul, iar gameul ii revine meritat. Este 5-3 pentru jucatoarea noastra, iar Ajla va servi acum sub presiune.
Fantastic simte Simona un contre-pied, trebuie insa evidentiata si risipa de energie pe care o face Ajla (15-15). Forehand castigator, Halep are 30-15.
Simona trimite doua mingi inalte, dar a doua este si lunga: alegere tactica cel putin ciudata a jucatoarei noastre (se poate vedea insa dupa ca racordajul a cedat).
Se simte oboseala
Se simte din plin oboseala in aceasta perioada. Se incearca lovituri decisive in tentativa de a scurta cumva raliurile. Simona se afla intr-o pozitie favorabila, se poate desprinde la 5-3 daca isi va castiga serviciul...
4:3 Dintr-o pozitie ofensiva, Ajla iroseste un forehand in lungul liniei, dar revine cu ajutorul serviciului (15-30). Sunt doua mingi de break, a fost un rever invers ratat de catre Ajla (15-40). Halep se opreste putin, returneaza cu intarziere, mingea a ciupit insa din baseline: 30-40. Banda fileului intervine din nou, dar de aceasta data inalta o minge pe care Simona o trimite decisiv. Avem break, Halep conduce cu 4-3 si urmeaza la serviciu.
Pe o minge lunga, Tomljanovic rateaza executia, iar din tribune se aude: Hai, Simona!
3:3 Inca o greseala, iar Simona se uita lung spre propria-i loja (15-15). Vine un as la teu, cata nevoie avea de un punct castigat ceva mai lejer (40-15). In sfarsit, Halep isi castiga gameul de serviciu in acest set (pentru prima oara).
Cumva, Simona trebuie sa opreasca robinetul erorilor, acolo s-a facut pana acum diferenta.
2:3 Ajla se apara enervant de bine, dar pana la urma reduta cedeaza (0-15). Este a treia oara cand banda fileului joaca un rol decisiv pentru Tomljanovic (15-15). Halep pare tot mai agresiva, pune o presiune constanta pe adversara (15-30). Din pacate, nu reuseste sa trimita un retur peste plasa (30-30). Si inca un serviciu bun al Ajlei: 40-30. Din ce moment dificil a iesit Tomljanovic cu ajutorul serviciului, ea conduce acum cu 3-2. Este primul game din acest set in care se castiga de la lansare...
2:2 Retur direct castigator, se face 15-40. Da, se face 2-2, sunt patru breakuri in acest set al doilea...
Sunt prea mult momente in care Simona da cu piciorul unor oportunitati.
Simona comenteaza dupa inca o eroare nefortata, iar Darren Cahill priveste precum un Sfinx. Dupa o minge pe linie a adversarei, Halep trimite mult in aut (0-30).
Multe erori in acest pasaj al meciului
Debutul de set doi este unul cu deja trei breakuri. Se comit multe erori, epuizarea mentala isi spune cuvantul dupa un prim set de o incordare teribila...
2:1 Adusa la fileu de o noua scurta, Simona inchide mai apoi punctul si gameul cu un voleu de forehand: Halep conduce cu 2-1 in cel de-al doilea set si va urma la serviciu.
Din nou o lovitura cu banda fileului pentru Ajla, insa totusi Simona a fost din nou prea pasiva (30-30). Inca un rever gresit, iar beneficiaza de o minge de break (30-40).
Intr-un raliu in care a stat numai in defensiva, Ajla primeste inca un ajutor din banda fileului. Comite si Tomljanovic o eroare cu reverul in cross dupa ceva timp (15-15). Intrata in teren, pe o pozitie joasa, Ajla rateaza executia (15-30).
1:1 Halep joaca prea scurt, iar Ajla nu o iarta cu reverul in cross (cea mai buna lovitura a sportivei care reprezinta Australia). Simona greseste mult in acest game, iar Tomjlanovic ajunge sa aiba doua sanse de rebreak. Halep le salveaza, iar acum incearca sa se desprinda pe tabela. Nu prea o ajuta primul serviciu in aceste momente. Inca o eroare nefortata a Simonei: a treia sansa de rebreak.
Halep comite inca o eroare, iar avantajul breakului s-a evaporat. Sunt totusi prea multe greseli de partea Simonei...
1:0 Simona incearca sa se linisteasca, trimite variat, inalta mingea, iar din senin apar doua sanse de break (15-40). Pe o scurta inalta si neinspirata a Simonei, Ajla greseste forehandul, iar Halep face breakul (la fel ca si in debutul primului set).
Ajla este la serviciu in debutul setului al doilea.
58 de minute a durat primul set, unul de un nivel ridicat.
4:6 Simona castiga relativ usor primele doua puncte (30-0), apoi si pe al treilea (a servit foarte precis, a fost "de gheata" cum se spune). Din pacate, Halep nu simte un contre-pied, iar gameul se strange: 40-30, desi a fost 40-0. De pe culoarul de dublu, Simona rateaza complet un forehand: 40-40, iar acum Ajla este la doua mingi distanta de castigarea setului...Splendid: contre-pied care isi atinge tinta - cat de bine a gandit Halep acest moment. Din pacate, un schimb intens ii revine Ajlei, iar gameul continua: egalitate. Tomljanovic nu indoaie deloc genunchii, nu ajusteaza lovitura, iar mingea zboara mult in aut.
Dupa o dreapta inversa care i-a permis sa deschida terenul, Simona a inchis punctul cu un voleu drive. Retur direct castigator al adversarei, Halep nu a avut efectiv ce face...Egalitate. Ajla nu renunta, face un pas in fata si trimite imparabil cu backhandul invers. Retur intuit perfect, minge de set pentru Tomljanovic, iar publicul este in delir...
Ce scurta reuseste Simona la minge de set pentru Ajla!!!
Prea departe de baseline, Halep nu mai poate fi in control, iar asa apare si a doua minge de set. Serviciul o ajuta pe Simona, peste ce moment dificil a trecut...Inca un serviciu precis, Halep are avantaj. Din pacate, reverul ramane in plasa: a cata egalitate?
A treia minge de set dupa o eroare cu reverul a Simonei: am avut un game cat un set...Pana la urma, Halep tinteste fileul pe partea lui mai inalta, iar Ajla se impune dupa un set electrizant (6-4).
Final incins de set
Au fost cateva momente in care Simona a fost usor pasiva: i-a predat adversarei initiativa, iar Tomljanovic atat a asteptat. Halep urmeaza la serviciu si nu a fost deloc foarte precisa in gameurile de la lansare...
4:5 Raliurile odata prelungite aduc sanse importante pentru Simona (0-15). Simona rateaza cu backhandul (executie inghesuita), iar apoi striga tare: Reverul, reverul! Ajla isi vede de treaba si mai castiga un punct: voleul drive a fost unul foarte bun (30-15). Dubla greseala: 30-30 si 4-4. Ce punct urmeaza. Simona joaca inteligent, inalta mingea, iar Ajla este incomodata: minge de break. Tomljanovic serveste insa foarte precis la teu si salveaza situatia: egalitate. Inca un serviciu incredibil, a riscat cu al doilea. Pana la urma, Ajla isi castiga serviciul si muta toata presiunea pe umerii Simonei: 5-4
4:4 Simona serveste cu mingi noi. Ajla are mare noroc cu banda fileului - face parte din joc insa...Cat de bine simte o scurta Ajla: cat de bine a ascuns executia (15-15). Cel mai intens schimb de mingi de pana acum ii revine Simonei: la ce nivel s-a jucat! Halep strange pumnul, simte ca a fost un punct foarte important (30-30). Simona ajunge la o scurta, iar apoi plaseaza cu reverul in lungul liniei: ce executie! De pe mediana, Simona nu mai gaseste terenul cu o dreapta: egalitate, inca o un game dificil de serviciu pentru Halep. Dubla greseala, iar acum avem minge de break pentru Ajla. Obligata sa loveasca din deplasare, Ajla trimite mingea in fileu: egalitate. Inca o scurta care ii aduce punctul: cat de bine simte aceste momente Tomljanovic. Din fericire, nici de aceasta data nu vine breakul: Ajla trimite cu prea multa forta, terenul uneori pare prea mic pentru ea.
Simona scapa dintr-un moment foarte greu: a salvat mingea de break, iar acum a egalat la 4...Ce meci echilibrat avem!
3:4 Rever invers de manual al Simonei, reactie de orgoliu (mingea efectiv a ciupit tusa). Ajla revine insa cu un as (15-15). Tomljanovic face pasul la fileu si inchide punctul: 30-15. Este clar, Ajla este jucatoarea mai agresiva si mai inspirata in aceste momente...Doar ce am laudat-o, iar Ajla comite o eroare importanta de pe baseline. Vine si o dubla greseala (30-40). Uneori este nevoie si de o mana de ajutor din partea adversarei. De nicaieri practic, Simona face rebreakul - sa nu uitam si importanta ajutorului venit de peste fileu. Nu mai conteaza, Halep opreste cumva seria castigatoare a Ajlei...
2:4 Contre-pied inspirat al Simonei (15-0). Lasata pe spate, Simona trimite mult in aut. Mingea vine cu viteza din terenul advers, iar Halep nu are prea mult timp sa-si gaseasca loviturile. Stia insa acest lucru de la inceput. Inca o eroare de pe mediana, primele semne de frustare pentru jucatoarea noastra (30-30). Minge de break, retur pe linie. Simona incearca sa forteze cu un backhand in cross lung, mingea nu prinde terenul. Sunt deja 4 gameuri la rand castigate de Ajla...
Ce s-a schimbat
Dupa un inceput solid de meci, Simona nu mai gaseste aceeasi lungime in executii, permitandu-i adversarei sa vina peste ea. Loviturile plate ale Ajlei ii iau considerabil din optiuni sportivei noastre.
2:3 As venit din partea Ajlei: pare pe un val de incredere dupa breakul de mai devreme. Simona ajunge tarziu la o minge, iar punctul ii revine adversarei (30-0). Tomljanovic continua sa serveasca foarte bine (40-15). Da, sunt trei gameuri la rand castigate de Ajla: Simona nu pare intr-un moment prea bun. Pierderea gameului de serviciu a lasat ceva urme la nivel mental...
2:2 Cu toate ca are in rever un prieten de nadejde, Ajla greseste tocmai de pe aceasta parte. A fost un raliu intens, se face deja multa risipa de energie, este un meci de lupta. Apare si prima dubla a Simonei (15-15). Retur pe linie, Simona a tot asteptat sa se auda autul, dar acesta nu a mai venit...Halep egaleaza cu un serviciu spre reverul australiencei (30-30). In ce moment potrivit vine asul: 40-30. Ce pacat! Voleu drive ratat de Simona, cu toate ca avea mult teren liber...Prima minge de break pentru Ajla: Simona a scapat o dreapta lovita de pe este nivelul umarului. Ajla face un pas in fata, dar forta nu inseamna totul: minge nu este controlata cum trebuie si se duce in aut: egalitate. Serviciu la exterior, inca o minge de 3-1 pentru Halep.
Ajla face pasul in fata, plaseaza bine mingea cu reverul, iar gameul continua: inca o egalitate. Reverul in lungul liniei nu prinde terenul: inca o sansa de break.
Simona face pasul in fata, loveste violent, iar acum avem inca o egalitate. Este cel mai lung game de pana acum. Halep trimite mult prea scurt, iar Ajla nu o iarta: a treia minge de break. Inca o egalitate: returul nu gaseste terenul. Ce game avem!
Ajla preia initiativa cu ajutorul returului, iar apoi isi procura inca o minge de break (a patra). Din pacate, gameul maraton se incheie cu o dubla greseala. De la 2-0, acum este 2-2.
Cum se joaca pana acum
Ajla incearca sa loveasca mingea din urcare, sa trimita cat mai puternic cu ale sale lovituri plate. De cealalta parte, Simona si-a propus sa varieze, sa inalte mingea atunci cand e cazul si sa o incomodeze pe adversara cu executii cu mult topspin.
2:1 De pe culoarul de dublu, Simona nu mai poate returna cu un backand in cross lung. Ajla pare mai stabila pe partea de rever, se si deplaseaza mult pentru a trimite cu aceasta lovitura. Tomljanovic este in control in acest game de serviciu (40-0). A fost ceva mai devreme si o rama a Simonei. A treia dubla greseala din acest meci. Gameul se incheie cu o eroare nefortata a Simonei, iar Ajla apare pe tabela de pe Margaret Court Arena...
2:0 Simona joaca mult pe centru, nu ii deschide unghiurile adversarei. Halep castiga un raliu dur de pe mediana (15-0). Vine si un prim serviciu foarte bun (30-0). Halep trimite cu mult topspin, mingea capata inaltime, iar forehandul Ajlei nu mai gaseste terenul (40-0). Retur direct castigator al australiencei: 40-15. O eroare a Simonei cu dreapta, game-ul se strange, desi mai devreme era 40-0...Nu este insa loc de emotii: Simona serveste foarte bine la exterior, se face 2-0.
1:0 O prima minge inaltata de Simona, 15-0. Asa cum ne asteptam, Ajla incepe cu lovituri puternice, plate. Simona trebuie sa gasesca cheia pentru a-i tempera elanul. Tomljanovic serveste violent, se vede mai bine forta executiei cu ajutorul filmarii de la nivelul terenului. Dubla greseala, Ajla a fortat din plin cu serviciul al doilea (40-40). Inca o dubla, se simte presiunea chiar de la gameul de debut. Fara sa faca nimic special, Simona face breakul. Ajla a aratat inca din debutul confruntarii ca are ceva emotii...
A inceput partida cu Ajla la serviciu.
In tribuna poate fi vazut si Matteo Berrettini - jucator italian de tenis, el este iubitul sportivei Ajla Tomljanovic.
Incalzirea s-a incheiat, in scurt timp va incepe partida.
Simona a castigat tragerea la sorti si a ales sa primeasca.
Sunt 27 de grade Celsius la Melbourne.
Pot fi vazute mai multe steguri tricolore in tribune.
Cele doua jucatoare au intrat in arena.
Spectatori zambitori pe Margaret Court Arena. Nu degeaba este supranumit "Grand Slam-ul Vesel".
Vreme frumoasa la Melbourne, chiar calduroasa.
De știut:
Veronika Kudermetova (Rusia, 36 WTA, favorită 32) a trecut de Varvara Gracheva (97 WTA), scor 5-7, 6-2, 6-2. Meciul a durat o două ore și șase minute.
Kudermetova va fi viitoarea adversară a învingătoarei disputei dintre Simona Halep și Ajla Tomljanovic.
Simona Halep (2 WTA) o întâlnește în turul al doilea de la Australian Open pe Ajla Tomljanovic (ocupanta locului 72 în lume). Sportiva care reprezintă Australia a reușit să câștige set împotriva Simonei chiar și la Roland Garros. Meciul este LiveText pe HotNews.ro și în direct pe Eurosport.
În runda inaugurală, Halep a trecut de Lizette Cabrera, scor 6-2, 6-1.
Halep vs Tomljanovic:

Titluri WTA: 22-0
Bani câștigați din tenis: $37.045.910 vs $2.874.866
Victorii / înfrângeri: 516/217 vs 306/230
Cel mai bun loc ocupat: 1 WTA vs 39 WTA
Loc actual: 2-72
Vârsta: 29-27
Înalțime: 1.68 metri vs 1.80 metri
Ambele sunt jucătoare de mâna dreaptă
Meciuri directe: 3-0 pentru Halep

2020, Adelaide (hard): 6-4, 7-5
2019, Roland Garros (zgură): 6-2, 3-6, 6-1
2018, Cincinnati (hard): 4-6, 6-3, 6-3 pentru Halep.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA