Simona Halep s-a operat. Ce problemă avea sportiva

Simona Halep s-a operat. Ce problemă avea sportiva

Simona Halep (30 de ani, nr 9 WTA) a decis să se opereze la nas pentru că avea mari probleme cu respirația, ocazie cu care a făcut și câteva ajustări estetice. Românca nu mai putea respira corect, iar acest lucru l-a simțit cel mai bine pe durata zilelor petrecute la Washington, în vara acestui an, scrie Antena 3.

Simona Halep, și-a rezolvat problemele pe care le avea cu respirația. Foto Instagram Simona Halep

Simona a afirmat că operația de rinoplastie a decurs bine și că abia așteaptă de revină pe terenul de tenis: ”Așa cum câțiva dintre voi știați deja, am avut probleme cu nasul mai ales în perioada verii cât mai fost în Washington. Mi-a fost greu să respir și în timpul nopții totul se agrava, deoarece aveam nasul complet înfundat.

simona operata png

Singura metodă prin care puteam rezolva problema a fost cu ajutorul operației. Dr Daniel Popescu mi-a făcut cu această ocazie și o intervenție chirurgicală. Mulțumesc! Totul a mers foarte bine, am nevoie de câteva săptămâni de odihnă înainte să reiau antrenamentele. Ne vedem în curând pe teren!” a scris Simona pe contul de Instagram.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?