Simona Halep s-a trezit cu echipa anti-doping la ușă. Mesajul jucătoarei pentru ANAD

Simona Halep s-a trezit cu echipa anti-doping la ușă. Mesajul jucătoarei pentru ANAD

Simona Halep se pregătește să debuteze în sezonul pe zgură, având programate participări la două turnee în această lună, la Oeiras (WTA125, 15 - 21 aprilie) și Madrid (1000WTA, 23 aprilie - 5 mai). Antrenamentele se țin la București, sub supravegherea noul său instructor, spaniolul Carlos Martinez.

Simona Halep a dat de greu. Foto Getty images

Jucătoarea a dezvăluit astăzi cum decurg controalele anti-doping după ce în 2022 a fost depistată pozitiv. A avut unul chiar în cursul acestei dimineți, realizat de Agenția Națională Anti-Doping (ANAD), întrucât Simona Halep se află pe teritoriul României.

"Am avut antidoping de dimineață, o testare care deja pot să spun că e în viața mea. În ultima perioadă, mai ales în 2022, am fost testată la opt zile. Sunt testată mai des, dar și în trecut eram foarte testată. Nu am nimic împotrivă, să vină de câte ori doresc. Nu e ușor să dai de fiecare dată sânge și urină, dar aceasta este procedura și n-am nimic împotrivă , a spus Simona Halep, pentru DigiSport.

N-a crezut că îi va fi așa de greu

Fostul număr 1 mondial a vorbit și despre cum merg antrenamentele, după o lungă perioadă în care nu a jucat: ”Mă simt mai bine, de la zi la zi e mai bine și încerc să-mi regăsesc ritmul pe care îl aveam în trecut, dar e mai greu decât mă așteptam. N-am crezut niciodată că va fi ușor, dar e un pic cam prea greu. Voi fi răbdătoare și o să încerc să am încredere mai multă de la zi la zi", a spus Simona Halep.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat