Simona Halep se reinventează. Vrea să scape de vila de la Snagov și și-a făcut o schimbare de look

Simona Halep se reinventează. Vrea să scape de vila de la Snagov și și-a făcut o schimbare de look

Simona Halep a decis să-și scotă la vânzare vila de la Snagov, cea pe care o aranjase împreună cu fostul ei soț, Toni Iuruc. Sportiva suspendată 4 ani după ce a fost depistată pozitiv la un control antidoping cere pentru luxosul imobil 4,4 milioane de euro, susține ProSport.

Simona Halep mai are 3 ani de suspendare. Foto EPA EFE

Vila de pe malul lacului Snagov, în care a fost organizată în iulie 2021 petrecerea care a marcat căsătoria dintre fosta campioană de la Roland Garros și Wimbledon cu omul de afaceri Toni Iuruc, de care a divorțat între timp, este situată pe o propritate de 10.000 de metri pătrați.

Are 9 camere, dintre care una primise o destinație specială, aceea de a găzdui trofeele câștigate de Simona de-a lungul carierei sale, demers pus în practică la ideea lui Toni Iuruc. ”Am o cameră specială pe care soțul meu a amenajat-o pentru mine. E făcută foarte bine și țin acolo toate trofeele câștigate la turneele de tenis. E o cameră normală! Nu am multe (n.r. – camere), dar aceasta este destul de încăpătoare”, spunea Simona Halep în urmă cu mai mult timp, în cadrul podcastul-ui intitulat „Match Point Canada”.

Simona, pe domeniul său de la Snagov. Foto Instagram

Simona, pe domeniul său de la Snagov. Foto Instagram

Vila Simonei are și un teren de tenis, pe care sportiva și l-a construit în urmă cu mai mulți ani, când i s-a interzis să facă antrenamente la Centrul Național de Tenis.

În plus, Simona Halep a mai facă o schimbare în viața sa, apărând într-un instantaneu din Dubai cu părul vopsit șaten, după ce în ultimii ani a apărut ba blondă, ba brunetă.

În așteptarea verdictului de la TAS, dubla câștigătoare de Grand-Slam postează constant diferite fotografii sau clipuri video de la antrenamentele de tenis pe care le-a făcut în ultima perioadă, dar și cu activitățile pe care le desfășoară în timpul liber.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”