Simona Halep şi-a încărcat bateriile sub soarele Greciei. Şi-a petrecut vacanţa într-o insulă de vis FOTO

Simona Halep şi-a încărcat bateriile sub soarele Greciei. Şi-a petrecut vacanţa într-o insulă de vis FOTO

„O să am o vacanţă, pentru că am nevoie. Sunt 3 luni de când m-am dus la Academia lui Patrick şi am muncit zi de zi. Sunt 3 săptămâni până la Washington, e destul e mult, nu vreau nici să rup ritmul, pentru că mă simt destul de bine, în formă şi vreau să păstrez lucrul acesta“, a explicat Halep înaintea plecării în vacanţă. Antrenorul Patrick Mouratoglou a reacţionat la fotografiile postate de Simona pe reţelele de socializare, scriind câteva cuvinte: „Extrem de meritat!”.

După vacanţă, Simona va intra din nou în programul de pregătiri pentru sezonul de pe hard de peste Ocean. Iar rezultatele trebuie să apară, mai ales că îl plăteşte consistent pe antrenorul francez, cu 20.000 de euro pe săptămână de turneu, plus un procent de 10-12% din câştigurile pe care le încasează în cadrul competiţiilor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu