Simona Halep, singură de Dragobete. Pe cine a fost să vadă jucătoarea de tenis

Simona Halep, singură de Dragobete. Pe cine a fost să vadă jucătoarea de tenis

Deși în urmă cu un an avea lumea la picioare, Simona Halep (31 de ani) trece acum prin momente mai puțin plăcute: e și divorțată, și suspendată din tenis în urma scandalului de dopaj în care a fost implicată.

Junioara a șinut să se pozeze alături de Simona Halep. Foto Instagram

Suspendată din circuitul profesionist, Simona nu poate sta departe de tenis. De Dragobete, fostul nr 1 mondial și-a făcut apariția la un complex sportiv din București, unde a urmărit o competiție de junioare, scrie ProSport.

Una dintre micile jucătoare a rugat-o pe Halep să facă o poză cu ea, după care a postat-o pe rețelele sociale. „Am făcut poză cu o legendă a tenisului! Mă pregătesc pentru meciul din semifinalele turneului Tennis Europe de la București”, a scris Nika Cakarun, o junioară din Croația, în descrierea fotografiei cu Simona Halep.

Simona Halep a petrecut singură de Dragobete. Foto EPA EFE

Simona Halep a petrecut singură de Dragobete. Foto EPA EFE

Anul trecut, pe vremea aceasta, jucătoarea noastră petrecea Dragobetele alături de Toni Iuruc, fostul ei soț, de care constățeanca a divorțat în septembrie, la mai puțin de un an de la cununia civilă.

Acum, Simona așteaptă decizia tribunalului în cazul de dopaj în care a fost implicată. Deși informațiile nu răsuflă din nicio parte, este posibil ca un verdict să fie dat la finalul acestei luni, românca urmând să afle dacă va fi suspendată sau va fi iertată. Alte surse vorbesc despre o audiere a jucătoarei în această perioadă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...