Simona Halep, ultima pe lista ITIA. Mesajul oficial al Agenției de integritate în tenis

Simona Halep, ultima pe lista ITIA. Mesajul oficial al Agenției de integritate în tenis

ITIA, organismul care este parte în procesul de dopaj al Simonei Halep, a dat decizii în toate cazurile pe care le-a avut pe masă. A rămas cu unul singur nefinalizat, cel al jucătoarei noastre!

Simona Halep așteaptă cu sufletul la gură decizia tribunalului. Foto EPA EFE

După ce a apărut pe lista de înscrieri la US Open, lumea tenisului a speculat că fostul număr 1 mondial ar fi primit, în secret, o hotărâre favorabilă, care să-i permită reîntoarcerea pe teren. Însă ITIA a venit azi cu o precizare, pentru Antena 3, potrivit căreia „o decizie în cazul Simona Halep nu a fost încă dată”.

Jucătoarea noastră este singura rămasă în categoria „suspendărilor provizorii”, se arată într-un articol publicat de Karen Moorhouse, șefa Agenției Internaționale pentru Integritate în Tenis. Toate celelalte au fost deja rezolvate și deciziile au fost comunicate sportivilor aflați în aceeași situație.

Cazul e foarte complicat

Pe lângă teoriile conspirației pe care le vede o parte a fanilor jucătoarei, acest lucru este generat de faptul că speța este foarte complicată , astfel că perioada de dezbatere se prelungește la nesfârșit.

Simona Halep (31 de ani, 55 WTA) a ratat primele trei Grand Slam-uri ale anului 2023, dar brusc și-a văzut numele pe lista preliminară pentru US Open (28 august – 10 septembrie), amănunt care a reaprins speranțele revenirii ei pe gazon, în viitorul apropiat. Doar că, până să revină în circuit, Simo trebuie să primească un prim verdict. aproape sigur, acesta va fi atacat, fie de Halep, fie de oficialii tenisului. Simona nu mai joacă de pe 29 august 2022, de când a fost eliminată în primul tur la US Open 2022.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat