Simona Halep, un car de nervi la sosirea la București. În Elveția a fost tot un zâmbet

Simona Halep, un car de nervi la sosirea la București. În Elveția a fost tot un zâmbet

Simona Halep a revenit azi, la prânz, la București, după ce ieri și-a încheiat audierile în fața juraților de la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv. ”Nu vorbesc până se dă verdictul”, a transmis jucătoarea de tenis, care a dat totuși declarații atât la terminarea procesului, cât și prin intermediul unor postări pe rețelele de socializare, în care le mulțumea avocaților pentru modul în care reprezentat-o la TAS.

Simona Halep, nervoasă la întoarcerea în țară. Foto Ionuț Iordache/ gsp.ro

Spre deosebire de mina afișată în Elveția, când a zâmbit în toate pozițiile, de data această Simona Halep s-a arătat deranjată de insistențele reporterilor care au așteptat-o la aeroportul din Otopeni. Jucătoarea suspendată din tenis 4 ani a refuzat dialogul: „Nu am ce să comentez până vine decizia”, Simo a gesticulat nervoasă în drumul spre mașină, ridicând brațele și întrebând: ”Chiar e nevoie de toată chestia asta?”, conform gsp.ro.

Totul s-a petrecut pe parcursul a nici două minute. Din momentul în care însoțitorii i-au preluat bagajele și până când a ajuns la mașină au trecut doar 80 de secunde.

Speră ca adevărul să iasă la iveală

Ieri, la finalul audierilor de la TAS, Simona Halep a avut o atitudine total contrastantă cu cea de azi. ”Nu pot să vă spun absolut nimic despre ce a fost la audiere, dar pot spune că audierea asta mi-a dat șansa să îmi prezint apărarea. Vreau să vă spun că încrederea mea este intactă referitoare la adevăr. Sunt foarte încrezătoare că adevărul va ieși la iveală și se va demonstra că nu am avut intenția de a mă dopa vreodată și nici nu m-am dopat vreodată.

Îmi doresc și aștept cu nerăbradare să mă întorc pe teren. Acolo vreau să fiu și cu siguranță voi încerca să fac tot ce pot. Vom vorbi când voi avea posibilitatea, când voi putea să declar mai multe. O să ne revedem în scurt timp. Nu știe nimeni când va veni verdictul”, a transmis ieri Simona Halep, în cea de-a treia zi de audieri.

Annabelle Bennett (Australia), președinte, Jeffrey G. Benz (Statele Unite ale Americii) și Ulrich Haas (Germania) sunt cei trei judecători care se ocupă de procesul dintre româncă și ITIA. Verdictul acestora este așteptat într-un termen de maximum 3 luni.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?