Simona s-a cam învățat în Dubai...

Simona s-a cam învățat în Dubai...

Simona Halep (31 de ani, 12 WTA) se află în continuare la Dubai, acolo unde petrece o vacanță exotică alături de colaboratorii săi.

În timp ce Australian Open se află în plină desfășurare, Simona Halep e suspendată pentru dopaj, astfel că îmbină utilul cu plăcutul la Dubai.

Pe rețelele sociale au apărut câteva imagini cu felul în care se antrenează Simona, alături de un nou preparator fizic, francezul Cosmeo, dar și ipostaze în care sportiva se relaxează și profită din plin de soare.

Astăzi fiind duminică, Simona a avut program de piscină și nu a mers la una oarecare și chiar la cea de la celebrul hotel Burj Al Arab.

Într-un costum albastru ea a părut radioasă sub razele soarelui și lipsită de orice griji.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...