Simona Ţăranu, frumoasa prezentatoare cu lipici la public. Vedeta s-a deschis într-un interviu captivant

Simona Ţăranu, frumoasa prezentatoare cu lipici la public. Vedeta s-a deschis într-un interviu captivant

“Zici că-i Monica Bellucci!”, a fost prima reacţie a fotografului Sorin Stana atunci când am revăzut rezultatul shooting-ului cu vedeta Digi24, superba Simona Ţăranu.

Iar frumoasa ştiristă nu doar că are ceva italienesc în ţinuta ei: legătura ei cu această ţară este una extrem de personală. Dac-am ajuns la legături, băgăm mâna-n foc că n-o ştiaţi pe cea dintre ştiristă şi scriitorul Ion Creangă... Despre toate acestea şi lucruri mai puţin ştiute despre mariajul ei cu bărbatul pe care l-a cunoscut în copilărie, în Piatra Neamţ, vei afla în interviul pe care Simona l-a acordat revistei OK!.

“Ne-am cunoscut de când eram mici, dar am preferat să nu interacţionăm, deoarece eu eram un copil liniştit, iar el opusul. Timpul a trecut şi a adus cu sine schimbările specifice adolescenţei. Era vară, mai exact, vacanţa mare. Florin juca tenis de masă, când eu am trecut prin zonă şi i-am atras atenţia prin prezenţa mea. Nu am zăbovit prea mult lângă masa de tenis, însă îmi aduc aminte că nu l-am recunoscut. Dar el a devenit din ce în ce mai insistent şi mi-a stârnit interesul”, spune, printre altele, Simona.

Citeşte mai departe aici...

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia