Simone Biles, cea mai premiată gimnastă a Americii, s-a căsătorit în weekend

Simone Biles, cea mai premiată gimnastă a Americii, s-a căsătorit în weekend

Sportiva de culoare, cea mai de succes din istoria gimnasticii din Statele Unite, s-a măritat cu Jonathan Owens în cadrul unei ceremonii nupțiale fastuoase.

Simone Biles și Jonathan Owens au spus "Da" pe 22 aprilie, în cadrul unui eveniment la care au luat parte și vedete, iar gimnasta a fost o mireasă splendidă!

De patru ori medaliată cu aur la Olimpiada de la Rio, Simone Biles a fost o adevărată încântare în rochia ei de mireasă simplă, dar șica, cu bretele și volane multiple și având un buchet din trandafiri albi și floarea miresei. Mirele, vedetă NFL, a purtat un costum cu sacou bej, cu o cămașă albă și o pereche de mocasini albi. După ce au schimbat oficial jurămintele în fața unui pastor, cuplul a pecetluit cu un sărut marea lor uniune.

"N-am cunoscut niciodată o dragoste atât de mare", a scris cea mai titrată gimnastă din istoria Statelor Unite pe contul ei de Instagram, în dreptul câtorva fotografii de la ceremonia lor intimă din Houston. "E al meu pentru totdeauna."

Nunta lui Simone și a lui Jonathan vine după logodna din februarie 2022. Cei doi au fost foarte deschiși în legătură cu relația lor în interviuri și în postările de pe rețelele de socializare și chiar au împărtășit fotografii din momentul în care Jonathan s-a așezat în genunchi în fața marii gimnaste. "Cel mai ușor DA", a scris Simone în legenda postării de pe Instagram, care a inclus și fotografiile. "Abia aștept să îmi petrec veșnicia alături de tine, ești tot ceea ce am visat și chiar mai mult! Hai să ne căsătorim!".

Pe 15 aprilie, Simone și iubitul său au primit licența de căsătorie. "Este aproape timpul să spunem "Da"", a scris ea, postând o imagine cu documentul oficial. Și cu doar câteva săptămâni înainte, Simone a avut parte de-o superbă petrecere, înconjurată de prieteni și familie. "Nu mă pot opri să mă gândesc la cât de frumoasă a fost petrecerea mea de nuntă".

FOTO: arhiva personală

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...