Simulare Bac 2023. 116.312 elevi s-au prezentat la proba la alegere a profilului. Cinci au fost eliminaţi

Simulare Bac 2023. 116.312 elevi s-au prezentat la proba la alegere a profilului. Cinci au fost eliminaţi

Un număr de 116.312 elevi din totalul celor peste 147.000 înscrişi la începutul anului şcolar curent la zi sau cu frecvenţă redusă au participat, miercuri, la proba la alegere a profilului şi specializării din cadrul simulării examenului de Bacalaureat, iar cinci au fost eliminați.

Cinci elevi, eliminați din examenul de Bac

Motivul a fost tentativă de fraudă, spun Ministerul Educației.

În urma unor tentative de fraudă au fost eliminaţi cinci elevi. Datele au fost comunicate de Inspectoratele şcolare judeţene”, a informat Ministerul Educaţiei, notează Agerpres.

Elevii aparţinând minorităţilor naţionale vor susţine joi proba la Limba şi literatura maternă. Comunicarea rezultatelor la simularea Bacalaureatului este programată pentru 6 aprilie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...