Sindicaliștii în Educație, după discuția de marți cu premierul: Greva va continua

Sindicaliștii în Educație, după discuția de marți cu premierul: Greva va continua

Greva generală din Educație va continua, potrivit declarațiilor făcute de liderii sindicatelor în urma discuției de marți de la Guvern. De asemenea, ei au anunțat că pregătesc un miting de amploare pentru joi, care se va desfășura în Capitală.

Greva va continua / Foto: Arhivă

Sindicaliștii nu sunt mulțumiți de ofertele oferite de Guvern. „Greva continuă deocamdată, poate mâine decidenții vor veni cu o soluție acceptabilă. Am cerut un act normativ pentru creșterea salariilor, nu mai așteptăm până la noua lege a salarizării”, a spus Simion Hăncescu, liderul Federația Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI).

„Ne-au spus că nu sunt bani, că e deficit, dar nu au venit cu o propunere care să ne mulțumească. Propunerile pe termen lung, precum legea salarizării, trenează și ele. În acest ritm vom avea, Doamne ferește!, săptămâni de grevă“, a spus și Anton Hadăr, liderul sindicatului Alma Mater, potrivit Edupedu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”