Sindicatul Loteria Română: Realizarea obiectivelor pentru îmbunătățirea performanțelor companiei, pusă în pericol de managementul defectuos din ultima perioadă

Realizarea obiectivelor necesare îmbunătățirii performanțelor Companiei Naționale Loteria Română este pusă în pericol de managementul defectuos asigurat în ultima perioadă de către persoanele mandatate să o facă, afirmă, într-un comunicat transmis AGERPRES, reprezentanții Sindicatului Național "Loteria Română".

"Realizarea îndrăznețelor dar posibilelor obiective este pusă în pericol de managementul defectuos asigurat în ultima perioadă de către persoanele mandatate să o facă, starea de degringoladă existentă și care persistă de o lungă perioadă de timp fiind alimentată în principal de ambiții și interese politice", subliniază sursa citată.

În context, reprezentanții sindicatului se declară îngrijorați cu privire la realizarea unor obiective strategice precum asigurarea continuității activității prin implementarea noului sistem loteristic care să înlocuiască sistemul învechit folosit în prezent, creșterea cifrei de afaceri, menținerea unui nivel al profitabilității anuale peste limita de alarmă sau creșterea gradului de vizibilitate și penetrabilitate a loteriei și a produselor loteristice.

Președintele sindicatului loteriei, Ion Crapit, a declarat pentru AGERPRES că, până la ora actuală, nu a fost ocupat postul de director general din cadrul Loteriei.

"Lucrătorii din agenții, personalul TESA, sunt îngrijorați de faptul că de două săptămâni noi nu avem un director general. Am tot intervenit pe la Ministerul Finanțelor Publice, să discut, dar bineînțeles că domnul ministru este ocupat, deși în cadrul Consiliului de Administrație au pus un director general, iar dânsul (ministrul Finanțelor, n.r.) nu îl acceptă", a spus Carapit.

De asemenea, acesta a mai vorbit și despre tergiversarea unor contracte care vizau înlocuirea unor terminale învechite.

"Suntem îngrijorați de faptul că avem contracte pe care trebuia să le ducem mai departe, două contracte privind terminalele din agenții, care sunt din 1992, sunt uzate și ne minunăm că mai funcționează, iar, de 2 săptămâni, se tot tergiversează, nu știu ce vor să facă, probabil chestiuni politice. Pe noi ne interesează să avem o conducere executivă și care să ne ducă mai departe, să facem încasări, pentru că este păcat să cădem într-o chestiune în care deodată putem rămâne fără nimic. Dacă acele terminale cedează, noi mergem acasă, s-a terminat", a mai spus Carapit.

Sindicatul National 'Loteria Română' afirmă, în document, că sprijină mandatarea, în funcția de director general, a lui Alexandru-Mircea Croitoru, considerând că această numire va contribui la crearea condițiilor care să asigure desfășurarea normală a activității companiei, ceea ce va duce la creșterea veniturilor tuturor salariaților companiei.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți și voi ce măcel pun la cale Firea și Cercel!

2 ULTIMA ORĂ / Documentul care-l înfundă pe Arafat / Sursă: Procurorii DNA trebuie să facă un singur lucru

3 Amănunte / Fotografia a fost făcută luni în biroul premierului / Surse spun că autorul ar fi Ionel Dancă, șeful Ca…

4 Așa o fi? Șeful Cancelariei premierului prins într-o afacere patronată de controversatul șef de la Resurse Min…

5 BREAKING / Președintele interimar al Senatului, pesedistul Cazanciuc, cere CCR să îl scape pe Tăriceanu de cel m…

recomandări

Te ia DNA: Camelia Gavrila

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai amuzante logo-uri fake