Sinead O'Connor, indicații precise pentru copiii ei: „Înainte de a suna la 911, sunați-l pe contabilul meu”

Sinead O'Connor, indicații precise pentru copiii ei: „Înainte de a suna la 911, sunați-l pe contabilul meu”

Cântăreața irlandeză Sinead O'Connor, care a murit miercuri la vârsta de 56 de ani, a dezvăluit în urmă cu doi ani că le-a lăsat indicații precise copiilor săi cu ce au de făcut după ce moare, relatează People .

Sinead O'Connor a murit miercuri, 26 iulie. Foto: GettyImages (Arhivă)

Într-un interviu acordat în anul 2021, în exclusivitate, pentru sursa citată cu privire la cartea sa „Rememberings”, artista a dezvăluit că le-a vorbit copiilor săi despre importanța protejării artei și a finanțelor sale în cazul în care ar fi murit.

Cântăreața le-a spus că ar trebui să-i sune contabilul înainte de a suna la numărul de urgență 911.

Știți, când artiștii mor, sunt mult mai valoroși decât atunci când sunt în viață. Tupac a lansat mult mai multe albume de când a murit decât a lansat când era în viață, așa că este cam revoltător ceea ce fac casele de discuri", a afirmat O'Connor pentru People la acea vreme.

De aceea mi-am instruit întotdeauna copiii, încă de când erau foarte mici: Dacă mâine mor, înainte de a suna la 911, sunați-l pe contabilul meu și asigurați-vă că casele de discuri nu încep să-mi lanseze piesele fără să vă spună unde sunt banii", a mai precizat artista.

Acest subiect a fost abordat în timp ce O'Connor, care a înregistrat melodia lui Prince „Nothing Compares 2 U", își amintea de o întâlnire ciudată pe care a avut-o cu „The Purple One" și care a fost menționată în cartea sa.

Deși cântăreața irlandeză „nu l-a plăcut foarte mult", acest lucru nu i-a influențat părerea despre el ca artist. De fapt, ea i-a luat apărarea atunci când a vorbit despre modul în care casele de discuri au profitat de pe urma muzicii lui după ce a murit, în anul 2016. „Unul dintre lucrurile care mă deranjează foarte tare, mă înfurie foarte tare când mă gândesc la asta, este faptul că îi violează seiful", a declarat ea.

„Se răsucește în mormânt”

Cu toții avem cântece de care chiar ne este rușine și care sunt de rahat. Nu vrem să le audă nimeni. Acum, acesta este un om care a lansat toate cântecele pe care le-a înregistrat vreodată, așa că dacă s-a chinuit să construiască un seif, ceea ce este un lucru destul de greu de făcut, înseamnă că într-adevăr nu a vrut ca aceste cântece să fie publicate. Și nu pot suporta ca oamenii să violeze, așa cum am spus eu, seiful”, a mai adăugat artista.

În plus, ea a precizat că nu crede că Prince ar fi putut „suporta" să audă piesa sa din 1984, „Let's Go Crazy", într-o reclamă la un card de credit.

Este o piesă despre apreciere, prietenie și iubire nu despre lucrurile materiale din viață. Cred că se răsucește în mormânt din cauza faptului că a fost folosită pentru a promova un card de credit", a remarcat ea.

Artista a fost găsită în stare de inconştienţă la o adresă din Londra şi a fost declarată decedată la faţa locului. Cu câteva zile înainte de a muri, cântăreața a publicat un mesaj cutremurător pe Twitter, pentru fiul ei, care s-a sinucis în urmă cu un an.

În una dintre ultimele sale postări pe Twitter , din 17 iulie, Sinead OʼConner a făcut o confesiune cutremurătoare, care a însoțit o poză în în care apare de fiul său, Shane. Acesta s-a sinucis în ianuarie 2022, la doar 17 ani.

Trăiesc ca o creatură nemoartă a nopții, de atunci. El a fost dragostea vieții mele, lumina sufletului meu. Am fost mereu un singur suflet împărțit în două jumătăți. A fost singura persoană care m-a iubit vreodată necondiționat. Sunt pierdută fără el“, se arată în postarea lui Sinead OʼConner.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”