SINECURI de la PSD pentru imbecilul „GENUNCHE” și MĂ-SA Cătălinei Ștefănescu, fosta lui Dragnea, actuala lui Șova!

SINECURI de la PSD pentru imbecilul „GENUNCHE” și MĂ-SA Cătălinei Ștefănescu, fosta lui Dragnea, actuala lui Șova!

Țara se zbate în nămeți, câteva județe sunt blocate! Nu-i nimic, la Guvernul condus de marioneta Grindeanu se fac angajări de urgență, pentru șomerii de lux ai PSD! Imbecilul de genunche, adică Liviu Pop, sinistrul PSD, a fost numit secretar de stat la Ministerul Educației! Doamne, ce sfidare! Iar mă-sa Cătălinei Ștefănescu, dată recent afară de Cioloș, a fost repusă în funcție, de urgență, la ANOFM! Cătălina Ștefănescu e fosta lui Dragnea, actuala lui Șova...

„Liviu Marian Pop a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Educației Naționale, printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu.

De asemenea, prim-ministrul Grindeanu a decis să o elibereze pe Monica-Cristina Anisie din funcția de secretar de stat la Ministerul Educației Naționale. Totodată, Grindeanu i-a eliberat, la cerere, pe Valentin-Sorin Costreie și pe Laurențiu-Dănuț Vlad, din funcțiile de secretari de stat la Ministerul Educației Naționale.
Pe de altă parte, premierul Grindeanu l-a revocat pe Marcel-Dumitru Miclău din calitatea de membru al Consiliului de administrație și din funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).

Totodată, Sorin Grindeanu a decis să o numească pe Cristiana Barbu în calitatea de membru al Consiliului de administrație și în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al ANOFM.

Aceste decizii au fost publicate, joi, în Monitorul Oficial.

AGERPRES”

Agramat și mincinos, după ce nu a mai intrat în Parlament, nemaifiind votat nici măcar de fanii PSD,  fostul șef de sindicat trecut în barca puterii, Liviu Pop,a fost numit secretar de stat în Ministerul Educației de către premierul Sorin Grindeanu. Trebuia să primească și el o sinecură doar nu era să se întoarcă la catedră să primească doar salariul de profesor, scrie  Curentul.info .

În urmă cu patru ani, reporterii unei televiziuni i-au solicitat lui Pop să rezolve o problemă simplă ce fusese dată la examenul de capacitate în acea dimineață: "Într-o clasă sunt 26 de elevi. Dacă din clasă ar pleca două fete şi trei băieţi, atunci numărul fetelor ar fi egal cu dublul numărului băieţilor. Determinaţi numărul fetelor din clasă" iar profesorul de matematică Pop s-a încurcat și a cerut un răgaz de rezolvare. Patru ani mai târziu, cu  lipsa de bun-simț ce-l caracterizează, Pop susținea că un dublu medaliat cu aur la Internațională nu știe matematică

Pop este sinistrul personaj care a descins în 2012 peste profesorii universitari și academicienii din CNATDCU în ședința în care aceștia votau că teza de doctorat a lui Victor Ponta este plagiată și a încercat să oprească votul pentru ca decizia sa, ca ministru al Educației, de desființare a Consiliului să fie publicată în Monitorul Oficial. Cu toate acestea, profesorii și-au exprimat atunci votul iar Pop o lună mai târziu, amenința Facultatea de Drept din București cu închiderea Școlii Doctorale. Ca răsplată, Ponta l-a ținut pe Pop în guvern în diferite poziții până la final.

Acum a revenit în guvern pentru următorii patru ani și așteptăm să-și mute din nou soția în „interesul învățământului” la o școală de top din București deși aceasta nu s-a remarcat cu nimic în carieră dar asta nu l-a împiedicat pe Pop în 2012 să-i aranjeze un post la Școala 146 după cum ziarul nostru a relatat în articolul Corupție pe față: o nimeni, soția lui Liviu Pop, detașată în București în interesul învățământului!







Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...