SINISTRĂ! Proasta din Videle este „îngrijorată” după „dezvăluirile” de la Antena 3 dar îl păstrează în Guvern pe condamnatul la 8 ani Vâlcov pentru că „trece printr-un moment dificil”!

SINISTRĂ! Proasta din Videle este „îngrijorată” după „dezvăluirile” de la Antena 3 dar îl păstrează în Guvern pe condamnatul la 8 ani Vâlcov pentru că „trece printr-un moment dificil”!

Sinistră! Proasta din Videle este „îngrijorată” după „dezvăluirile” de la Antena 3 dar îl păstrează în Guvern pe condamnatul la 8 ani Vâlcov pentru că „trece printr-un moment dificil”!

Viorica Dăncilă, despre Darius Vâlcov: Nu am abandonat niciodată un membru al echipei care trece printr-un moment dificil

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că nu îi va cere demisia consilierului său Darius Vâlcov, condamnat în primă instanță la opt ani de închisoare, până când nu va fi pronunțată o decizie definitivă în acest dosar.

 „Nu am abandonat niciodată un membru al echipei mele care trece printr-un moment dificil. Cetățenii au dreptul la prezumția de nevinovăție până la o condamnare definitivă. Am votat o directivă europeană care susține prezumția de nevinovăție. Abordarea mea v-a fi alta când va fi o hotărâre definitivă”, a declarat premierul Viorica Dăncilă.

Dăncilă, despre acuzaţiile la adresa DNA: Este îngrijorător; Nu trebuie să vedem că întreaga justiţie face lucruri urâte sau că nu ar judeca drept

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că nu a avut încă o discuţie cu ministrul Justiţiei pe tema acuzaţiilor care se aduc Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) , dar că va avea o astfel de discuţie întrucât ”lucrurille sunt îngrijorătoare”. Dăncilă a afirmat că nu este într-o situaţia ”confortabilă”, având în vedere că în înregistrările difuzate se vorbea despre fabricarea unor probe chiar în cazul unui premier.

”Este îngrijorător pentru fiecare român şi eu, în calitate de prim ministru, văzând că în discuţiile de aseară se cerea fabricarea probelor chiar pentru prim ministru, nu sunt într-o situaţie confortabilă, dar şi pentru un român care trebuie să vadă în justiţie dreptatea. Nu trebuie să vedem că întreaga justiţie ar face lucruri urâte sau că nu ar judeca lucrurile drept.”, a declarat Viorica Dăncilă, la intrarea în sediul PSD.

Aceasta a precizat că nu a avut o discuţie cu ministurl Justiţiei, acesta fiind plecat din ţară, dar a afirmat că va exista o astfel de dicuţie.

”Nu pot să vă spun la ce măsuri mă aştept. Trebuie să avem o discuţie pe acest subiect, nu pot să anticipez”, a mai spus Dăncilă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

4 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

5 Așa o fi?