Sinucidere misterioasă în București

Sinucidere misterioasă în București

Un incident înfiorător a avut loc miercuri seară în nordul Capitalei. Un bărbat și-a pus capăt zilelor aruncându-se în gol de pe o clădire de birouri cu 25 de etaje. Tânărul luase masa cu câteva minute în urmă într-un restaurant.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani nu a avut nicio șansă. El a fost găsit zdrobit de asfalt la baza clădirii de birouri. Conform adevărul, el ar fi luat masa singur cu puțin timp înainte, la un restaurant din clădirea Ana Tower, din nordul Capitalei. La un moment dat s-a ridicat de la masă, a ieșit pe terasă și s-a aruncat de la etaj.

Tragedia a avut loc în jurul orei 22.00, iar apelul la 112 a fost dat de recepționerii complexului. Impactul a fost fatal. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care nu a putut decât să constate decesul.

„În cursul acestei seri, 4 ianuarie 2023, în jurul orei 22.20, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 2 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi precipitat de la terasa unui imobil, din Sectorul 1. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri", a anunțat Direcția Generală de Poliție a municipiului București.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...