Sir Alex Ferguson, în comă indusă. Legendarul antrenor, în stare gravă

Sir Alex Ferguson, în comă indusă. Legendarul antrenor, în stare gravă

Sir Alex Ferguson are mari probleme de sănătate. Englezii de la Sky Sports anunţă că fostul manager al lui Manchester United (76 de ani) a fost internat de urgenţă în spital, într-o stare gravă. Acesta urmează a fi operat în această seară, relatează  Digisport.ro .

Sir Alex a ajuns la spital ieri, după ce s-a plâns încă de joi că se simţea rău. A fost chemată o ambulanţă la el acasă, iar ulterior a fost transferat cu o escortă a poliţiei la alt spital.

Pe reţelele de socializare a apărut şi informaţia că Ferguson a intrat în comă indusă, după o hemoragie craniană.

Nu mai puţin de 38 de trofee a cucerit United cu Ferguson manager, adică peste jumătate din cele 68 de trofee din istoria de 139 de ani a clubului.

13 titluri în Premier League, două Ligi ale Campionilor, Cupa Cupelor, Supercupa Europei, Cupa Intercontinentală, Mondialul cluburilor, cinci Cupe, patru Cupe ale Ligii şi zece Supercupe ale Angliei a câştigat Sir Alex Ferguson cu Manchester United.

Înainte de venirea la Manchester United, din 1986, Ferguson a scris istorie şi la Aberdeen, cu care a cucerit Cupa Cupelor, Supercupa Europei şi trei titluri în Scoţia.

O tribună de pe arena lui United, Old Trafford, îi poartă numele scoţianului în vârstă de 75 de ani, care are şi o statuie în faţa "Teatrului Viselor", aşa cum e cunoscut stadionul de 75.000 de locuri al echipei din Anglia cu cele mai multe titluri din istorie, 20.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?