Siria: Cel puțin 51 de civili au fost uciși în bombardamente la Alep și în regiune

Siria: Cel puțin 51 de civili au fost uciși în bombardamente la Alep și în regiune

Cel puțin 51 de civili au fost uciși sâmbătă la Alep și în regiune, în nord-vestul Siriei, a anunțat Observatorul sirian al drepturilor omului (OSDO), relatează AFP.

"Cel puțin 51 de civili, printre care patru copii, au fost uciși sâmbătă la Alep și în provincia sa occidentală" în bombardamente ale forțelor loiale guvernului, rusești și ale rebelilor, a anunțat acest ONG care dispune de o importantă rețea de surse în teren.

Forțele regimului sirian au bombardat mai multe cartiere din estul Alep, controlate de rebeli, provocând moartea a 15 civili, printre care un copil, și rănirea a zeci de persoane, a precizat OSDO.

Nouă civili, printre care doi copii, au fost uciși în bombardamente de artilerie ale rebelilor asupra cartierelor din vestul Alep, controlate de forțele regimului.

Alți 27 de civili, printre care un copil, au fost uciși în lovituri aeriene ale forțelor regimului și în raiduri ruse care au vizat trei orașe și un sat la vest de Alep, a precizat ONG-ul.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…