Sistem de rachete amplasat lângă hotelul în care Putin își petrece vacanța VIDEO

Sistem de rachete amplasat lângă hotelul în care Putin își petrece vacanța VIDEO

Un sistem de rachete Panțîr-S1 SAM, proiectat pentru acoperirea antiaeriană a instalațiilor civile și militare împotriva atacurilor, a fost observat în apropierea stațiunii de schi unde Putin a fost în vacanță.

Măsurile de securitate față de liderul rus au fost sporite în urma declanșării războiului din Ucraina.

Potrivit Ukrainian Military Center , sistemul de rachete a fost văsut în apropierea autostrăzii care duce la hotelul "Polyana 1389" din centrul turistic al Gazprom`s, stațiunea aflându-se la 3 km de satul Estosadok, la 7 km de satul Krasnaya Polyana și la 40 km de Adler, Krasnodar Krai din Federația Rusă. Aceste sisteme de apărare antiaeriană îl protejează pe Vladimir Putin, dar și pe cei din anturajul său.

Luna trecută, s-a raportat că apărarea antiaeriană rusă proteja locurile de reședință ale liderului țării agresoare, Vladimir Putin. la această concluzie a ajuns presa rusă după ce a analizat amplasarea sistemelor de apărare antiaeriană Panțîr-S1 amplasate în ianuarie pe clădiri din centrul Moscovei și în apropierea autostrăzii Rublevsky de lângă Moscova , unde locuiește elita rusă.

Ce cuprinde sistemul de rachete Panțîr-S1 SAM

Amplasarea în masă a sistemelor de apărare antiaeriană în jurul Moscovei ar putea fi un răspuns la amenințarea potențială a atacurilor cu vehicule fără pilot, drone, asupra unor ținte strategice din adâncul teritoriilor Federației Ruse.

Sistemul rusesc de rachete antiaeriene autopropulsate Pantsir-S1 este conceput pentru acoperirea de aproape a instalațiilor civile și militare împotriva atacurilor aeriene.

Armele principale ale sistemului includ două tunuri duble de 30 mm 2А38М și 12 rachete antiaeriene cu combustibil solid în două trepte 57Е6-Е.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Americanii au venit la București pentru Halep. „A fost ca și cum m-ar fi lovit un camion”

3 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

4 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?