Site-ul agenţiei de presă ruse TASS a afişat un mesaj anti-Putin după un atac cibernetic

Site-ul agenţiei de presă ruse TASS a afişat un mesaj anti-Putin după un atac cibernetic

Site-ul agenţiei de presă de stat a Federaţiei Ruse, TASS, a fost vizat luni de un atac cibernetic, în urma căruia site-ul a afişat un mesaj anti-război şi cu apeluri de a opri invazia ordonată de preşedintele rus Vladimir Putin asupra Ucrainei, a constatat Reuters.

"Vă îndemnăm să opriţi imediat această nebunie, nu vă trimiteţi fiii şi soţii la moarte sigură", se putea citi în mesaj. "Putin ne obligă să minţim şi ne pune în pericol... Acesta nu este războiul nostru, haideţi să-l oprim!".

Oficial, Moscova îşi denumeşte intervenţia în Ucraina "o operaţiune militară specială", menită să "demilitarizeze" această ţară.

Sâmbătă, autoritatea de reglementare a comunicaţiilor din Rusia, Roskomnadzor, a ordonat mass-media ruse să suprime în conţinuturile lor orice referinţă la civili ucişi de armata Federaţiei Ruse în Ucraina, precum şi termeni precum "invazie", "ofensivă" sau "declaraţie de război". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria