Site-ul Antena 3 a sugerat, mincinos, că Marcel Pavel a murit: „deconectat de la aparate – Coronavirusul l-a afectat teribil”

Site-ul Antena 3 a sugerat, mincinos, că Marcel Pavel a murit: „deconectat de la aparate – Coronavirusul l-a afectat teribil”

Site-ul Antena3.ro a lasat să se înțeleagă în titlul unui articol apărut miercuri că artistul, internat cu COVID-19, ar fi încetat din viață după ce a fost deconectat de la aparate. Titlul e însă un fake news.

Clickbait de proporții pe site-ul televiziunii Antena 3 și pe pagina oficială de Facebook a acesteia, acolo unde miercuri la prânz a apărut un articol cu următorul titlu: “Marcel Pavel, deconectat de la aparate – Coronavirusul l-a afectat teribil”.

Articolul distribuit pe Facebook era însoțit de următoarea descriere: Artistul a fost diagnosticat cu Sars-Cov-2 săptămâna trecută, când a început să aibă probleme de respiraţie.

Postarea avea miercuri seara aproape 150 de comentarii și doar 7 share-uri. Multe dintre reacții criticau titlul articolului, dar au fost și oameni care au postat, ironic sau nu, regrete la dispariția artistului. Numai că, în realitate, în articol se menționează că artistul se simte mai bine și că fost deconectat de la aparate în sensul că poate respira singur, fără nevoia de suport, după câteva zile în care a avut de suferit de pe urma infectării cu COVID-19.

Pavel s-a infectat pe platourile emisiunii “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, parte din același trust cu Antena 3.

De altfel, în ziua în care a apărut știrea infectării mai multor vedete ale emisiunii, Antena 3 i-a avut ca invitați prin telefon, în emisiunea lui Mihai Gâdea, pe Marcel Pavel și pe Andrei Ștefănescu, care erau internați la Institutul Matei Balș.

A fost momentul în care Marcel Pavel a aflat în direct că este infectat cu noul coronavirus, după ce testul său ieșise pozitiv, scrie  Libertatea .



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale