Site-ul lui Chireac, cel mai idiot titlu de presă! „Polițistul Marian Godină, act de agresiune împotriva DC News. Mișcare totalitară”

Site-ul lui Chireac, cel mai idiot titlu de presă! „Polițistul Marian Godină, act de agresiune împotriva DC News. Mișcare totalitară”

Site-ul lui Chireac, cel mai idiot titlu de presă! „Polițistul Marian Godină, act de agresiune împotriva DC News. Mișcare totalitară”. Da, oameni buni, în secolul 21, unul dintre cei mai scârboși lingăi ai Regimului PSD se vaită că site-ul său este agresat totalitar de un amărât de polițist! Fraților, unii chiar încep să creadă că PSD este PCR! Știți ce gest totalitar a făcut Godină? Le-a acordat o steluță negativă pe pagina de Facebook!!! Asta după ce site-ul a inițiat un adevărat război, adresându-se șefilor Poliției cu pâra că Godină scrie pe Facebook articole politice! Ca să înțelegi despre ce cauză apără DCNews, vă spunem că este vorba despre ce-a scris Godină despre jandarmul care făcea pe scutul pentru Dragnea la DNA...

Ce a scris Godină pe Facebook:

Ce scrie DCNews chiar e de Coreea de Nord:

„Polițistul Marian Godină a reacționat, în urma unui articol publicat pe DC News, și i-a îndemnat pe susținătorii lui să acționeze pe metoda pumnului în gură.
 
 Am scris că ÎCCJ a stabilit că Facebook nu este spațiu privat, ci public, iar agenții de poliție trebuie să ceară aprobare pentru comunicarea în media, dat fiind faptul că multe dintre postările sale au tentă politică. Apoi, am publicat explicațiile superiorilor săi transmise în exclusivitate pentru DC News (găsiți link la finalul editorialului). Marian Godină a reacționat agresiv și a scris că: "Oamenii ăștia confundă România cu o țară de genul Coreei de Nord. Cică știu ei că agenții de poliție trebuie să ceară aprobare de la șefi pentru a posta pe Facebook, pentru că e spațiu public. Deci după mintea lor și dacă mă duc la piață și vreau să vorbesc, trebuie să cer aprobare. Pentrul modul de a face jurnalism, am intrat pe pagina lor și le-am acordat o steluță mică".

 Noi nu ne-am referit la postările sale despre pisici, ci la postările POLITICE. Articolul 45 din Legea nr. 360/2002 spune că polițistului îi este interzis să exprime opinii sau preferințe POLITICE la locul de muncă sau privat.

Modul în care a acționat la adresa DC News, după un articol care prezenta decizia ÎCCJ și precizările IPJ Brașov, arată o manifestare violentă. Este un comportament totalitar, Marian Godină nesuportând cricitile. De la un tip care se pretinde a fi citit, care este autoironic, care scrie cărți, face glume despre Poliție, te-ai fi așteptat să dezbată, să glumească, or el merge direct la distrugere. Noi nu ne invităm susținătorii să intre și să îi dea "o steluță" pe Facebook, așa cum a făcut el când și-a pus admiratorii să comită un act de agresiune la adresa site-ului nostru. Nu răspundem cu aceeași monedă, nu dorim anularea lui, doar prezentăm opinii care pot fi dezbătute de toate taberele fără a pune pumnul în gură cuiva.”
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Ce urmează? Liniște și o guvernare liberală

3 „Sacoșa cu 2,5 milioane de euro era pentru Elena Udrea”

4 Noua Eră / Articol halucinant în Scientific American: Cavalerii Jedi reprezintă „masculinitatea toxică”

5 Germania virează la stânga? / Berlinezii au votat pentru exproprierea marilor proprietari de locuințe