Siteul G4Media.ro al jurnaliștilor Dan Tăpălagă și Cristian Pantazi, cifre impresionante după prima săptămână!

Siteul G4Media.ro al jurnaliștilor Dan Tăpălagă și Cristian Pantazi, cifre impresionante după prima săptămână!

Site-ul  G4Media.ro al jurnaliștilor Dan Tăpălagă și Cristian Pantazi, cifre impresionante după prima săptămână!

Proiectul  G4Media.ro a făcut o săptămână de la lansare și aproape 100.000 de vizualizări în medie pe zi. Vă mulțumim pentru încrederea și pentru contribuția voastră. Fără ele n-am fi revenit atât de repede și atât de liberi. Ați dovedit încă o dată că presa independentă și adevărul nu pot fi evacuate ușor din peisajul media românesc.

În prima săptămână v-am oferit, în exclusivitate, o investigație despre încă o apropiată a lui Liviu Dragnea angajată fictiv la stat. V-am adus informația-cheie, tot în exclusivitate, despre mecanismul legării fondurilor europene de statul de drept care vizează inclusiv România. V-am prezentat informații și analize despre subiectele cu adevărat importante pentru întreaga societate, hardnews, așa cum v-am promis de la bun început.

Reacția publicului a fost copleșitoare. Știm că site-ul are înca multe probleme de rezolvat, încercam să-l îmbunătățim pe parcurs. Unii ne-au criticat pe bună dreptate pentru unele stângăcii, dar nu uitați că am revenit cu un nou produs în mai puțin de o săptămână după plecarea de la HotNews.ro. Asta nu a fost deloc ușor.

Am preluat numeroase sugestii constructive și observații utile, pentru care vă suntem recunoscători. Ne-a impresionat dorința voastră de a ne fi alături în orice mod cu putință. Ajutorul vostru este esențial pentru dezvoltarea G4Media.ro, un proiect al cititorilor și al tuturor jurnaliștilor independenți care doresc sa colaboreze cu o platforma liberă, se scrie într-un material publicat pe site.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...