Situație incredibilă în Liga 1: Pintilii, ales antrenorul etapei de LPF, deși nu este angajat ca antrenor la FCSB

Situație incredibilă în Liga 1: Pintilii, ales antrenorul etapei de LPF, deși nu este angajat ca antrenor la FCSB

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a decis să îl numească pe Mihai Pintilii antrenorul etapei cu numărul 24 din Liga 1. Este o situație inedită dat fiind faptul că Pintilii nu este angajat la FCSB în funcția de antrenor, ci ca delegat, motiv pentru care este și judecat în prezent la Comisia de Disciplină.

Pintilii este ales antrenorul etapei de LPF, deși nu este angajat ca antrenor la FCSB

O situație incredibilă are loc în Liga 1, acolo unde nimeni nu mai înțelege nimic legat de situația lui Pintilii la FCSB și dreptul de a profesa cu sau fără un carnet de antrenor valabil pe teritoriul României.

Pintilii, care nu are în prezent un carnet de antrenor valabil în România, a fost reclamat de Școala Federală de Antrenori la Comisia de Disciplină. În același timp, însă, LPF îl numește antrenorul etapei. Se pare că Pintilii este antrenorul etapei cu numărul 24 deși el în acte este doar delegat, în timp ce antrenorul de drept este Leo Strizu.

Cei de la LPF știu exact ce se întâmplă la FCSB. N-aveau cum să-l numească pe Strizu antrenorul echipei, sau pe Filip. Cădem în derizoriu dacă spunem că nu Pintilii pregătește echipa. Atunci pe cine să punem antrenorul etapei?”, s-a întrebat Ilie Dumitrescu la „Fotbal Club”, relatează GSP .

Ion Crăciunescu a avut o replică acidă la adresa LPF-ului care a luat o decizie absolut uimitoare fix în momentul în care FRF spune că Pintilii nu poate da indicații de pe bancă.

„N-ai cum, tu, Ligă, care te lupți și zici că ăsta nu poate fi antrenor, că n-are calitate, să-l pui cel mai bun antrenor! Are toate libertățile pentru a fi antrenor? Face el schimbările?”, a declarat Crăciunescu.

Echipa etapei 24: Târnovanu (FCSB) - Onea (Rapid), Larie (Farul), Șeroni (FC Botoșani), Borza (Farul) - Edjouma (FCSB), Albu (FCU Craiova), Bahassa (FCU Craiova) - Neguț (Chindia), Dugandzic (Rapid), Mailat (FC Botoșani). Antrenor: Mihai Pintilii (FCSB)

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...