Situație nemaiîntâlnită la Survivor, în cazul unui concurent care lupta pentru imunitate. Și totuși, acesta a fost cel care a câștigat proba

Situație nemaiîntâlnită la Survivor, în cazul unui concurent care lupta pentru imunitate. Și totuși, acesta a fost cel care a câștigat proba

Sorin Pușcașu nu a avut prea mare noroc zilele acestea la Survivor All Stars. După ce în ediția de ieri, Războinicul s-a accidentat, astăzi a fost înțepat de un scorpion.

Foto: protv.ro

În ediția difuzată miercuri, 31 ianuarie 2024, Sorin Pușcașu a avut parte de un incident neplăcut, după ce a fost înțepat de un scorpion, arată ProTV. Acesta a mers imediat la echipa de medici, pentru a primi îngrijiri de specialitate. Doctorii au decis că Sorin nu poate să joace proba de Imunitate, însă a primit ok-ul pentru a intra la duelul pentru colanul de imunitate personală, pe care a și câștigat-o până la final.

Dar, respectivul eveniment nu a fost singurul care nu a mai avut precedent la Survivor All Stars! Un altul a fost acela cauzat de Jador, care a refuzat să intre pe teren pentru echipa Faimoșilor, din cauza Roxanei Nemeș. În a doua parte a Jocului pentru Imunitate concurenții au făcut din nou alegeri, pentru a intra pe traseu. La scurt timp după ce atât Faimoșii, cât și Războinicii au făcut nominalizări pentru intrarea pe traseu, Roxana Nemeș și Jador s-au luat la ceartă.Jador: „Vrei să știi părerea mea sinceră? Ești praf pe traseu! N-ai adus niciun punct de când ești aici”. Roxana Nemeș: „Degeaba faci bani, dacă ești țăran! Lipsă de educație..”. Schimbul de replici l-a făcut pe Jador să refuze să mai intre la proba respectivă: el și-a luat obiectele personale și s-a îndreptat spre ieșirea de pe traseu.

Ce obiecte au luat Războinicii de la adversari?

După jocul intens de marți, trei Războinici au fost desemnați să meargă în tabăra adversă pentru a lua cinci obiecte, cu mențiunea că niciunul dintre acestea să nu fi fost unul adus de acasă, lucru care s-a petrecut tot ieri. Faimoșii au avut parte de o surpriză de proporții, atunci când s-au trezit în tabăra lor cu trei Războinici: Delea, Iancu și Andrei Ciobanu hotărâți să „fure” cele mai importante ustensile ale adversarilor. Obiectele luate de cei trei Războinici sunt: ciocanul, ceapa, calendarul, nuca de cocos și o ustensilă pentru pescuit.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat