Sloganul campaniei lui Trump este acum numele unui website oficial guvernamental

Sloganul campaniei lui Trump este acum numele unui website oficial guvernamental

Sloganul campaniei lui Donald Trump, "Make America Great Again" (Să facem America mare din nou), este acum numele primului website oficial guvernamental al președintelui ales, relevă joi agenția DPA.

GreatAgain.gov va "furniza informații exacte și în timp util" publicului despre tranziția puterii de la președintele Barack Obama la Donald Trump, care își va prelua mandatul pe 20 ianuarie, arată o declarație citată de DPA.

În plus față de pozițiile politice și biografiile lui Trump și ale vicepreședintelui ales, Mike Pence, site-ul are și o pagină de "Ajutor Necesar" unde se solicită cereri pentru cele 4.000 de numiri politice pe care curând trebuie să le facă viitorul președinte.

"Să găsești personalul calificat pentru a acoperi toate aceste posturi este o sarcină enormă, dar este extrem de important să facem guvernul federal să lucreze în mod efectiv pentru publicul american", a scris echipa lui Trump.

De asemenea, aceasta a creat și o nouă identitate pe Twitter, rețeaua social media folosită de candidat pentru a-și mobiliza susținătorii, dar și pentru insulte sau dispute cu rivalii politici ori media.

"Lucrând împreună, vom începe sarcina urgentă de reconstrucție a națiunii noastre și de reînnoire a visului american", arată primul tweet, de miercuri, pe contul @Transition2017.

AGERPRES/ (AS — autor: Vicențiu Purcărea, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

3 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

4 Cine era colonelul iranian Sayyad Khodaye, asasinat duminică în fața casei sale din Teheran

5 ULTIMA ORĂ Igor Dodon a fost reținut pentru 72 de ore. Pionul Moscovei, acuzat de trădare de țară