Slovenul Jansa, primul şef de guvern din UE care îl felicită pe Trump 'pentru încă4ani'

Slovenul Jansa, primul şef de guvern din UE care îl felicită pe Trump 'pentru încă4ani'

Prim-ministrul sloven Janez Jansa este primul şef de guvern din Uniunea Europeană care l-a felicitat pe Donald Trump pentru victoria clamată de acesta la alegerile prezidenţiale din SUA, transmit APA şi Reuters.

'Este destul de clar că poporul american i-a ales pe @realDonaldTrump @Mike_Pence pentru #încă4ani', a scris miercuri pe Twitter premierul Sloveniei, ţara unde s-a născut Melania Trump, Prima Doamnă a Statelor Unite.


'Cu cât mai multe întârzieri şi negare a faptelor de către #MSM (Main Stream Media, n.red.), cu atât mai mare triumful final pentru #POTUS', a adăugat Jansa, un politician de dreapta considerat un fan al lui Trump şi care şi-a declarat sprijinul faţă de acesta înaintea scrutinului.

Jansa a adăugat la postarea sa rezultatele din mai multe state americane unde Trump era cotat învingător.

'Felicitări @GOP (Partidul Republican, n.red.) pentru rezultatul puternic pe tot teritoriul SUA', a mai transmis premierul sloven.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...