Slugile unui maimuțoi? Pintea a anunțat că îi va da lui Cumpănașu raportul controlului la INML, efectuat la cererea lui!

Slugile unui maimuțoi? Pintea a anunțat că îi va da lui Cumpănașu raportul controlului la INML, efectuat la cererea lui!

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat joi că raportul Corpului de control referitor la Institutul de Medicină Legală (INML) a fost terminat în cursul nopţii de miercuri şi că, cel târziu vineri, va fi transmis persoanei care l-a cerut, adică lui Alexandru Cumpănașu.

Este pentru prima oară în istoria recentă când un minister acționează la ordinul unei persoane fizice care nu are în atribuții comanda unor asemenea acțiuni.

Mai mult, Pintea a anunțat că nu ministerul, ci beneficiarul ALexandru Cumpănașu va decide dacă va face sau nu public raportul.

„Eu am primit azi-noapte raportul (miercuri – n.r.), este gata. Trebuie să parcurgă nişte paşi legali, inclusiv să fie analizat astfel încât să nu existe date din anchetă care să fie publicate. După această analiză, vom transmite raportul celui care l-a cerut şi care va decide dacă va publica parte din el sau nu – mâine cel târziu, pentru că azi-noapte raportul a fost gata”, a spus Pintea, potrivit Agerpres.

Reamintim că Sorina Pintea a trimis miercuri Corpul de control la INML pentru a face verificări privind aspecte administrative, la doar o zi după ce Alexandru Cumpănașu i-a cerut public ministrului să verifice instituția.

Nu e clar nici acum care sunt eventualele probleme de la INML care au determinat-o pe Pintea să declanșeze un control, mai ales că nu a existat vreo plângere oficială de la alte instituții ale statului implicate în rezolvarea cazului de la Caracal.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Curve TV / Dialog savant între Ciutacu și Cumpănașu: Băi, ai fost vreodată la curve cu mine ca să vorbești de am…

2 „Fă paralizato, nu mai urla așa tare că am făcut și eu sex cu soțul tău și nu este chiar așa de bun”

3 Procurorul DNA a cerut o pedeapsă de cel puțin 12 ani de închisoare pentru Elena Udrea și 15 pentru Ioana Băse…

4 FOTO Kovesi a renunțat la WhatsApp și folosește Signal...

5 Cine l-a mințit pe ministrul Bode în „înscenarea Gavriș”? / Dezvăluiri incredibile despre șobolănimea de la vârf…