Smiley sare în apărarea filmului „Teambuilding“: „Am căzut de pe canapea de râs!”

Smiley sare în apărarea filmului „Teambuilding“: „Am căzut de pe canapea de râs!”

Smiley recunoaște că s-a distrat copios la filmul „Teambuilding“ și mărturisește că i se pare o reușită, cel puțin din acest punct de vedere.

„Am văzut Teambuilding, pot să spun că am căzut de pe canapea de râs. Din păcate, nu am reușit să ajung la cinema pentru că e mai complicat pentru noi să plecăm seara în doi de acasă la cinema, din cauza fetiței care nu ne lasă.

Nu știu ce are lumea cu filmul ăsta, dar mie, unul, pot să spun că chiar mi-a plăcut! Am râs foarte tare și mă bucur că a avut un asemenea succes”, a declarat Smiley, în exclusivitate pentru Click !.

Smiley

De la începutul anului, cinematografele din România au fost luate cu asalt de premierele mai multor producții românești de succes. „Teambuilding” și „Romina VTM” au avut un succes enorm, filmul lui Selly cu maneliști în distribuție fiind pe locul 9 în topul mondial la capitolul încasări.

„Mă bucur foarte tare că apar foarte multe filme românești, asta e un lucru bun. Și mai important e că lumea vine să le vadă, pentru că degeaba facem filme dacă nu vine nimeni să se uite la ele. Din fericire, oamenii le gustă, am văzut că și pe Netflix oamenii se uită la ele. E important ca oamenii de acasă să încurajeze orice creație românească, părerea mea!”, a mai spus Smiley.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”